• EN
 • Logg inn
 • Reiselivskurs: Bli god på nett 2.0

  /globalassets/kontorer-i-norge/troms/marvin-meyer-syto3xs06fu-unsplash-1920x1080.jpg?width=1168
  Foto: Marvin Meyer/Unsplash

  Informasjon

  Kirkenes Påmeldingsfrist: 2020-04-15 23.59 Kontakt: Dag Norum, Kirkenes Næringshage AS Kr 1 000,- per person (inkl. lunsj) 29.04.2020 08.30.00 29.04.2020 15.00.00 Europe/Oslo Reiselivskurs: Bli god på nett 2.0 Dag Norum, Kirkenes Næringshage AS dag@knh.no Legg til i kalender

  Den lille tiden du har på markedsføring, hvordan skal du bruke den rett? Hva gjør du i dag som fungerer? Er bedriften din synlig, og tar dere i bruk de digitale verktøyene som finnes? «Bli god på nett 2.0» er et påbyggingskurs til grunnkurset «Bli god på nett», og går i dybden på enkelttemaer som ble lettere berørt i grunnkurset. 

  Innovasjon Norge organiserer ulike kurs for reiselivsnæringen, ofte i samarbeid med andre aktører i bransjen. Dette kurset er i samarbeid med Kirkenes Næringshage.

  Hva lærer du?

  Fordypningskurset tar for seg den avanserte annonseringsplattformen til Facebook og Instagram (Facebook Business), søkemotormarkedsføring (søkeordsanalyse og Googles annonseringsplattform) og videoredigering ved hjelp av mobiltelefon. 

  Kurset er praktisk rettet, og du får i stor grad arbeide med egen bedrift.

  Hvordan foregår kursopplegget?
  Kurset har en varighet på 1 dag og er en kombinasjon av forelesninger og praktiske oppgaver.

  Kurset holdes av Kreativ Industri AS på vegne av Innovasjon Norge. Kursholderne i Kreativ Industri har bakgrunn fra markedsføring, journalistikk, reiseliv og forretningutvikling.

  Hvem passer kurset for?
  Kurset passer for ledere, mellomledere eller markedsansvarlige i reiselivsbedrifter av alle størrelser.

  Kurset egner seg best for deltakere som er viderekomne brukere på nett og i sosiale medier.

  Bedrifter som har gjennomført grunnkurset «Bli god på nett» prioriteres.

  Interessert i å delta på kurset?
  Ta kontakt med Dag Norum i Kirkenes Næringshage AS
  - telefon: 951 52945
  - e-post: dag@knh.no

  NB! Det er begrenset antall plasser på kurset.

   

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.