• EN
 • Logg inn
 • Bærekraftig forretningsuvikling og prosjektfinansiering

  /globalassets/kontorer-i-norge/telemark/innovasjonsverksted-foto-toa-heftiba-nettside.jpg?width=1168
  Foto: Toa Heftiba

  Informasjon

  Kviteseid Telemark Næringshage Påmeldingsfrist: 2020-04-20 16.00 Kontakt: Marte Lønnebakke Gratis 21.04.2020 10.00.00 21.04.2020 14.00.00 Europe/Oslo Bærekraftig forretningsuvikling og prosjektfinansiering Telemark Næringshage Marte Lønnebakke marte.lonnebakke@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Vi ønsker å gi deltakerne metoder og verktøy for å bedre risikostyring i sine prosjekter og jobbe mer strukturert med innsikt, utvikling og testing av sin idé.


  Du vil i tillegg få anledning til å jobbe med prosjekt/idé i et bærekraftig perspektiv, for å redusere risiko og øke konkurransekraft.

  Mål: styrke kompetanse i forretningsutvikling hos gründere i regionen.

  Format: workshop

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.