Minglekveld for gründere

/globalassets/kontorer-i-norge/telemark/event-klynge-nettverk-gettyimages-970428712-nettside.jpg?width=1168
Foto: GettyImages

Informasjon

Skien Innovasjon Norge, Uniongata 18, Klosterøya Påmeldingsfrist: 2019-06-11 15.00 Kontakt: Marte Lønnebakke Gratis 13.06.2019 15.30.00 13.06.2019 18.30.00 Europe/Oslo Minglekveld for gründere Minglekveld for gründere Innovasjon Norge, Uniongata 18, Klosterøya Marte Lønnebakke marte.lonnebakke@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Som gründer er det viktig å ha et godt nettverk rundt seg. Vi ønsker å bidra til å skape arenaer hvor folk i samme situasjon kan møtes og utveksle erfaringer.

Målgruppen er alle som er opptatt av entreprenørskap og skaperglede, velkommen til en uformell ettermiddag. Vi har med oss Visit Locally AS og Bridgehill AS, to spennende bedrifter som vil dele sine gründererfaringer med oss.

Det blir enkel grillmat og alkoholfri drikke på terrassen, vi satser på fint vær!

 

Innovation Norway

Visit Locally utvikler en destinasjonsplattform og relaterte innovative digitale løsninger for reiselivsdestinasjoner. Bedriften har base i Kragerø, og består av et team med kompetanse innen reiseliv, markedsføring, og teknologi- og forretningsutvikling. Selskapet jobber med spennende destinasjoner som Rauland, Uvdal og Bø, og er nå i gang med sitt første internasjonale prosjekt i Kenya.

Foto: Visit Locally AS

Innovation Norway


Bridgehill AS utvikler innovative, effektive brannvernsverktøy som kan slukke brann i elbiler, trygge spredning av husbranner og trygge andre steder hvor farlige brannsituasjoner kan oppstå.
Selskapets ambisjon er å bli en verdensledende aktør innenfor brannsikkerhet. I 2018 gikk 60% av norske brannstasjoner til anskaffelse av deres brannteppe og de ble kontaktet av distributører fra 35 land.

Foto: Bridgehill AS

 

 

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.