Møt the Explorer i Vestfold og Telemark 7. februar

/globalassets/kontorer-i-norge/telemark/the-explorer_gettyimages-tommy.jpg?width=1168
Foto: Getty Images

Informasjon

Borre og Skien Bakkenteigen og Klosterøya Påmeldingsfrist: 2019-02-06 23.00 Kontakt: Tommy Odinsen Gratis 07.02.2019 08.30.00 07.02.2019 15.00.00 Europe/Oslo Møt the Explorer i Vestfold og Telemark 7. februar Bakkenteigen og Klosterøya Tommy Odinsen tommy.odinsen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

The Explorer er Norges digitale utstillingsvindu for grønne og bærekraftige løsninger, der målsetningen er å koble utenlandske aktører med norske løsninger. 

Så langt har www.theexplorer.no hatt 85 000 besøkende fra over 100 land, og mer enn 700 medieoppslag. I mai 2019 lanseres tjenesten internasjonalt under GreenTech Festival i Tyskland. Dette er en flott mulighet for din bedrift til å få internasjonal synlighet, så tiden for å registre din bedrifts løsning er nå!

7. februar inviterer vi til informasjonsmøter om tjenesten i Borre og Skien. Hit kommer Helene Friis, leder av The Explorer, for å gå gjennom hva tjenesten er og hvordan din bedrift kan utnytte mulighetene den gir.

I møtene vil vi gå gjennom:
- Informasjon om The Explorer, mulighetene for din bedrift og videre utvikling av tjenesten
- Kriterier og prosessen for å få akseptert sin løsning
- Innføring i hvordan du registrerer profil og tips og triks til hvordan du gjør den attraktiv
- Bedriftcase

Det blir også satt av litt tid til veiledning for de som ønsker det.

Det er enkelt og gratis å registrere seg på tjenesten, dere får en redaksjonell oppfølging av The Explorer-teamet og en proff presentasjon av løsningen deres. Løsningene på The Explorer vil Innovasjon Norge benytte i markedsføring, og gjennom relevante forretningssammenhenger og arrangementer i inn- og utland. Dette vil kunne bidra til synlighet i nye markeder og potensielt økt salg.

Kl. 08:30-11:00 Borre (registrering fra 08:30, oppstart kl. 09:00)
Innovasjon Norge, Raveien 205, Borre

Kl. 12:30-15:00 Skien (registrering fra 12:30, oppstart kl. 13:00)
Innovasjon Norge, Uniongata 18, Skien

Regler for deltakelse på våre arrangementer: 

Innovasjon Norge vil være behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge har nulltoleranse mot diskriminering, trakassering og andre former for krenkende eller utilbørlig atferd. Dette gjelder også på våre arrangementer. Atferd i strid med disse grunnleggende prinsippene, vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsrettslig ansvar.