Møt the Explorer i Vestfold og Telemark 7. februar

/globalassets/kontorer-i-norge/telemark/the-explorer_gettyimages-tommy.jpg?width=1168
Foto: Getty Images

Informasjon

Borre og Skien Bakkenteigen og Klosterøya Påmeldingsfrist: 2019-02-06 23.00 Kontakt: Tommy Odinsen Gratis 07.02.2019 08.30.00 07.02.2019 15.00.00 Europe/Oslo Møt the Explorer i Vestfold og Telemark 7. februar Bakkenteigen og Klosterøya Tommy Odinsen tommy.odinsen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

The Explorer er Norges digitale utstillingsvindu for grønne og bærekraftige løsninger, der målsetningen er å koble utenlandske aktører med norske løsninger. 

Så langt har www.theexplorer.no hatt 85 000 besøkende fra over 100 land, og mer enn 700 medieoppslag. I mai 2019 lanseres tjenesten internasjonalt under GreenTech Festival i Tyskland. Dette er en flott mulighet for din bedrift til å få internasjonal synlighet, så tiden for å registre din bedrifts løsning er nå!

7. februar inviterer vi til informasjonsmøter om tjenesten i Borre og Skien. Hit kommer Helene Friis, leder av The Explorer, for å gå gjennom hva tjenesten er og hvordan din bedrift kan utnytte mulighetene den gir.

I møtene vil vi gå gjennom:
- Informasjon om The Explorer, mulighetene for din bedrift og videre utvikling av tjenesten
- Kriterier og prosessen for å få akseptert sin løsning
- Innføring i hvordan du registrerer profil og tips og triks til hvordan du gjør den attraktiv
- Bedriftcase

Det blir også satt av litt tid til veiledning for de som ønsker det.

Det er enkelt og gratis å registrere seg på tjenesten, dere får en redaksjonell oppfølging av The Explorer-teamet og en proff presentasjon av løsningen deres. Løsningene på The Explorer vil Innovasjon Norge benytte i markedsføring, og gjennom relevante forretningssammenhenger og arrangementer i inn- og utland. Dette vil kunne bidra til synlighet i nye markeder og potensielt økt salg.

Kl. 08:30-11:00 Borre (registrering fra 08:30, oppstart kl. 09:00)
Innovasjon Norge, Raveien 205, Borre

Kl. 12:30-15:00 Skien (registrering fra 12:30, oppstart kl. 13:00)
Innovasjon Norge, Uniongata 18, Skien

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.