• EN
 • Logg inn
 • Vil dere konkurrere i Pitching? 75.000 & rådgivning til vinneren..

  /contentassets/9b5cb3b71481447a94f6a0e9f772515e/pitching-foto-westend61-gettyimages-758299917-nettside.jpg?width=1168
  Foto: GettyImages

  Informasjon

  Kragerø Kragerø Resort Påmeldingsfrist: 2019-10-21 23.00 Kontakt: Marte Lønnebakke 18.11.2019 13.00.00 19.11.2019 14.00.00 Europe/Oslo Vil dere konkurrere i Pitching? 75.000 & rådgivning til vinneren.. Kragerø Resort Marte Lønnebakke marte.lonnebakke@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Som gründer må du fange interessen til kunder, samarbeidspartnere og investorer og overbevise dem om at din idé er verdt å satse på.

  En pitch er en rask, presis og spisset introduksjon, der hensikten er å påvirke mottaker til handling.
  Hva er en god oppbygning av pitchen? Hvordan fange oppmerksomheten fra starten, og beholde den? Hva er en sterk avslutning? Hvordan håndtere spørsmål i etterkant?

  Inntil 10 kandidater vil bli inviterte til å delta i en pitchekonkurranse dag 1 i Startgropa (under Gründeruka 2019). Disse får presentere forretningsideen sin for en sal av mulige kunder, samarbeidspartnere og investorer. De 3 beste pitchene møtes til finale under Vekstkonferansen i Porsgrunn. Vinneren premieres med 75.000 kr, som øremerkes utvikling av bedriften, samt får spisset rådgivning fra lokalt næringsapparat og Innovasjon Norge i ca. 30 timer.

  Juryen består av medlemmer fra lokale investormiljø og næringsliv.

  Målgruppe:
  Alle ambisiøse gründere i Telemark og Vestfold med en unik idé, konkurranseinstinkt og et ønske om å bli gode i pitching kan delta på webinar og kurs. Det er positivt dersom dere har en forretningsidè som bidrar til å løse en eller flere globale utfordringer, ref. FN sine bærekraftmål.

  Selve pitchekonkurransen er forbeholdt selskap registrert i Telemark, og dere må selvfølgelig reservere tid til kursing, Startgropa og evt. Vekstkonferansen, om dere er blant de 3 finalistene!

  Rick Salmon i Voiceable AS holder webinar, pitchekurs og pitchetrening. Generalprøven gjennomføres av Innovasjon Norge, for et panel av lokale virkemiddelaktører.

  Så hva skjer fremover? Merk dere følgende datoer:

  Mandag 21. oktober Frist for innsending av søknad om deltakelse
  Tirsdag 22. oktober Søkere får svar, og mer detaljert informasjon om programmet videre
  Onsdag 23. oktober Rick gjennomfører Webinar med alle deltakere
  Torsdag 31. oktober Pitchekurs/-trening i Skien, kl. 9 – 15, med Rick
  Onsdag 13. november Generalprøve med panel på Klosterøya, kl. 9 - 13
  Fredag 15. november Frist for innsending av presentasjon
  Mandag 18. november Startgropa og Pitchekonkurranse, Kragerø Resort
  Onsdag 20. november Finale med de 3 beste pitchene på Vekstkonferansen, Porsgrunn

  Ved eventuelle spørsmål, kontakt Marte Lønnebakke, marte.lonnebakke@innovasjonnorge.no

   

  Innovation Norway

   

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.