• EN
 • Logg inn
 • Workshop om jordhelse og mat

  /contentassets/bf7cf841fca34b57936bd110fc22d31d/jordhelse20og20mat.jpg20article.jpg?width=1168

  Informasjon

  Tønsberg Fylkeshuset, Svend Foynsgt. 9 Påmeldingsfrist: 2020-01-15 16.00 Kontakt: Eva Langslet Gratis 16.01.2020 09.30.00 16.01.2020 14.00.00 Europe/Oslo Workshop om jordhelse og mat Workshop om jordhelse og mat i Tønsberg Fylkeshuset, Svend Foynsgt. 9 Eva Langslet eva.langslet@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Workshopen er aktuell for alle som er aktive innen feltet jordhelse og mat eller som ønsker å vite mer om dette temaet.

  Målet er å samle jordbruks- og landbruksaktører, næringslivsaktører, offentlige aktører og forskningsinstitusjoner fra Buskerud, Vestfold og Telemark for å se på muligheter for deltakelse i nasjonale og internasjonale samarbeidsprosjekter. Vi vil også invitere institusjoner som er sentrale på fagfeltet fra andre steder i landet.

  Vi vil presentere nasjonale og internasjonale finansieringsordninger, legge til rette for at gode prosjektideer kan komme opp og bidra til at man kan treffe hverandre på tvers av sektorer.

   

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.