• EN
 • Logg inn
 • Frokostmøte - Gull i grønne skoger

  Informasjon

  Alvdal Frichs Taverna Påmeldingsfrist: 13.11.2019 12.00 Kontakt: Kristin Siksjø Åpent møte - påmelding ikke nødvendig 15.11.2019 09.00.00 15.11.2019 11.00.00 Europe/Oslo Frokostmøte - Gull i grønne skoger Frichs Taverna Kristin Siksjø kristin.siksjo@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  I samarbeid med Alvdal kommune arrangerer ønsker vi velkommen til frokostmøte "Gull i grønne skoger – hvordan kan vi bli med på laget?"

  Grønt skifte og bioøkonomi er en gjenganger i samfunnsdebatten om dagen. I et felles strategidokument for Hedmark og Oppland, er det pekt på at vi i det nye fylket Innlandet skal ta ballen og bli landets ledende bioøkonomiregion. Økt verdiskaping ut fra skog og trevirke er et av innsatsområdene for å nå denne målsetningen.

  I Nord-Østerdalen har vi et bredt og variert næringsliv innen trebearbeiding, fra tømreren til store foretak innen foredlingsindustrien. Når økt skogbasert verdiskaping er pekt på som et hovedsatsingsområde i utviklingen av framtidig næringsliv i Innlandet, skulle det bare mangle om vi lengst nord ikke melder oss på. Kan vi ut fra det vi har få til noe mer – hver for oss eller sammen? I så fall må vi vise oss fram, og vi bør tenke at vi kan fortsette å skape mer ut fra det vi allerede har og er gode på.

  Dette er bakgrunnen for at Alvdal kommune i samarbeid med Innovasjon Norge i Innlandet inviterer til frokostmøte om temaet. Innledningsvis blir det to eksempler fra lokalt næringsliv, en stor og en liten, samt en hovedbolk hvor rådgiver Per Ottar Walderhaug hos Innovasjon Norge i Innlandet, orienterer om temaet og deres virkemidler på området.

  PROGRAM
  Fra kl. 08.30 Smørbrød + kaffe/te
  kl. 09.00 Velkommen v. Alvdal kommune
  kl. 09.10 Bioøkonomi – hva er det, og hvordan kan vi bli en del av den?
  v. Per Ottar Walderhaug, Innovasjon Norge
  Kl. 10.00 Alvdal Skurlag – fra «gutta på saga» til «Alvdal Royal Hall»
  v. daglig leder Berit Nordseth Moen
  Kl. 10.30 Fra to tømrere til et AS –
  v. Steinar Haug og Dag Ole Lien, Nord-Østerdal Trefiberisolering AS
  Kl. 10.40 Oppsummering og diskusjon
  Kl. 10.40-10.45 Kort informasjon fra Klosser Innovasjon AS, v/Mali Hagen Røe

  Fra kl. 11.00 Enkeltvise møter med Innovasjon Norges rådgivere for de som ønsker det – avtal gjerne med Kristin Siksjø på forhånd.


  VEL MØTT!

  Etter en felles innledning med enkel servering, blir det så mulig å møte Innovasjon Norges medarbeidere til en uformell prat over kaffekoppen. Ta gjerne kontakt med lokal rådgiver hos Innovasjon Norge, Kristin Siksjø, dersom du allerede har ønske om et slik møte – tlf. 416 93 847 el. e-post: kristin.siksjo@innovasjonnorge.no

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.