• EN
 • Logg inn
 • Go Global - Hvordan lykkes med internasjonalisering?

  /contentassets/ba5d807a0efc4e9199ce7e1fd32d2908/goglobal-foto-andrew-tangalo.jpg?width=1168
  Foto: Foto: Andrew Tangalo

  Informasjon

  Gjøvik Gjøvikregionen utvikling, Raufossvegen 40 Påmeldingsfrist: 2019-10-18 09.00 Kontakt: Josien Bouwman Ingen deltakeravgift 22.10.2019 08.00.00 22.10.2019 10.30.00 Europe/Oslo Go Global - Hvordan lykkes med internasjonalisering? Gjøvikregionen utvikling, Raufossvegen 40 Josien Bouwman josien.bouwman@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Søker din bedrift mot internasjonale markeder? Mulighetene ute i verden er store, men det er også noen fallgruver.  I samarbeid med Gjøvikregionen utvikling  arrangerer vi innovasjonsdag med tema internasjonalisering.

  Bli med på Go Global og la oss hjelpe deg et lite stykke på vei!

  Målgruppen er etablerte bedrifter som ønsker å starte med eksport og for bedrifter som har noe eksport i dag og som ønsker å øke denne.

  Møtet tar for seg tiltak for å redusere risiko for bedrifter som vil ut i det internasjonale markedet. Her får du gode tips som øker sannsynligheten for å lykkes. Vi går gjennom markedsforhold, forretningskultur og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe din bedrift i deres internasjonale satsning. 

  Vi vil også tilby 10 minutters «lynmøter» med våre rådgivere etter møtet (krever påmelding og organisasjonsnr!). Bedrifter med konkrete internasjonaliseringsplaner prioriteres til lynmøter.

  Det er begrenset med plasser så vi anbefaler deg å være tidlig ute -  meld deg på nå og finn ut om din bedrift kan satse internasjonalt.

  Program:

  08:00 Registrering og enkel frokost

  08:15 Norsk eksport i dag

  08:40 Hvordan kan Innovasjon Norge hjelpe deg med internasjonal vekst?

  09:15 Kaffepause

  09:30 Hvordan lage en god og strukturert plan for internasjonalisering som reduserer risiko

  10:00 Kulturforskjeller, hvordan unngå de store tabbene

  10:30 Speed-dates med de som ønsker det

  Felt merket med * er obligatoriske

  Go Global Gjøvik 22.10.19

  Ønsker du et lynmøte med rådgiver?

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.