• EN
 • Logg inn
 • Sats internasjonalt - Reiseliv

  /globalassets/kontorer-i-norge/innlandet/hedmark/hamar/goglobal-foto-andrew-tangalo.jpg?width=1168
  Foto: Andrew Tangalo

  Informasjon

  Brumunddal Nygata 22A, Brumunddal Påmeldingsfrist: 2019-10-25 00.00 Kontakt: Josien Bouwman Ingen deltakeravgift 29.10.2019 12.00.00 29.10.2019 15.00.00 Europe/Oslo Sats internasjonalt - Reiseliv Nygata 22A, Brumunddal Josien Bouwman Josien.Bouwman@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  I samarbeid med Ringsaker kommune, Gründerparken og Visit Innlandet ønsker vi velkommen til Brumunddal med fokus på internasjonalisering for regionens reiselivsbedrifter.

  Målgruppen er reiselivsbedrifter som er i startfasen av å satse internasjonalt eller som aldri har forsøkt seg internasjonalt, men som er i "tenkeboksen".

  .

  Vi fokuserer på følgende temaer:

  • Reiseliv i Norge- nøkkeltall og trender innen norsk reiseliv generelt og i Innlandet spesielt
  • Merkevaren Norge
  • Hvordan Innovasjon Norge kan bistå på veien til internasjonalisering
  • Kulturforståelse

  I etterkant av møtet vil det bli anledning for en kort samtale med en vår internasjonalsieringsrådgiver

   

  Sats internasjonalt - Reiseliv - Skjema for påmelding

  Ønsker du et lynmøte?

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.