• EN
 • Logg inn
 • Go Global med fokus på Kina som marked

  /globalassets/kontorer-i-norge/innlandet/hedmark/go-global---westend61---gettyimages-697569337-nettside-1.jpg?width=1168
  Foto: Go-Global---westend61---gettyimages-697569337 NETTSIDE (1).jpg

  Informasjon

  Hamar Vangsvegen 73 - møterom Svanen Påmeldingsfrist: 2019-11-14 20.00 Kontakt: Josien Bouwman Påmelding - se nederst på siden 18.11.2019 09.00.00 18.11.2019 12.00.00 Europe/Oslo Go Global med fokus på Kina som marked Vangsvegen 73 - møterom Svanen Josien Bouwman josien.bouwman@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Go Global gir deg inspirasjon til å se muligheter for vekst i internasjonale markeder og senker barrierene for å satse.

  I samarbeid med NCE Heidner Biocluster arrangerer vi Go Global med fokus på Kina for bedrifter som er interessert i å lære mer om dette markedet. Arrangementet er åpent for alle som ønsker å delta.

  Økonomisjef Lars Skramstad fra Geno og Business Developer Susanne Almestad fra Tine kommer for å dele sine erfaringer fra det kinesiske markedet.

  Director International Affairs i Innovasjon Norge, Knut Sørlie (tidl. leder for vårt kontor i Kina), vil snakke om endringene og de mulighetene dette bringer med seg for norske bedrifter.

  Innovasjon Norges Director China 2022, Christian Hedløv Engh legger frem planer for satsingen mot OL i Beijing i 2022. Her åpner det seg muligheter for langt flere bransjer enn idrett og reiseliv.

  Etter mange år med produksjonsvekst i Kina er det nå duket for et skifte. Det nye og moderne Kina skaper nye muligheter for de som vil satse i landet. Den kinesiske middelklassen er i dag større enn den amerikanske. Kina er også verdens største internettnasjon med over 650 millioner daglige brukere. Kina beveger seg fra sentralstyrt kontroll og statskapitalisme til en mer markedsstyrt økonomi fra fokus på eksport til orientering mot innenlandsk konsum, og fra volum til kvalitet og mer bærekraftig produksjon.

  På møtet får du kunnskap om disse temaene:
  - Hvilke markedsmuligheter finnes for norsk næringsliv og hvor har norske bedrifter konkurransefortrinn?
  - Hva kan vi lære av norske bedrifter som har satset internasjonalt?
  - Hvordan redusere risiko og oppnå raskere markedsintroduksjon og vekst?
  - Hva kan Innovasjon Norge hjelpe med på veien?

  Arrangementet er gratis men av hensyn til serveringen ber vi om din påmelding.

  Velkommen!

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.