• EN
 • Logg inn
 • Innovasjonsdag

  /globalassets/kontorer-i-norge/innlandet/hedmark/hamar/innovasjonsdag---gettyimages-nettside.jpg?width=1168

  Informasjon

  Folldal Kommunehuset, Gruvvegen 7 Påmeldingsfrist: 2019-09-15 00.00 Kontakt: Kristin Siksjø Ingen deltakeravgift 17.09.2019 09.00.00 17.09.2019 15.00.00 Europe/Oslo Innovasjonsdag Kommunehuset, Gruvvegen 7 Kristin Siksjø kristin.siksjo@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Innovasjon Norge arrangerer åpne dager - innovasjonsdager - i de ulike regionene. Tirsdag 17. september kommer vi til Folldal.

  Vi kan drøfte ideen din, være sparringspartner i forhold til vekst og utvikling, og vurdere muligheter for finansiering av dine prosjekter.

  Innovasjon Norge har i dag representasjon i Nord-Østerdalen med en stilling plassert på Tynset.

  Vi har vært på besøk i alle kommuner og deltatt på forskjellige arrangementer sammen med Klosser Innovasjon og Rørosregionen Næringshage.

  Vi kan drøfte ideen din, være sparringspartner i forhold til vekst og utvikling, og vurdere muligheter for finansiering av dine prosjekter.

  Er dette interessant så ta gjerne kontakt per epost med vår finansieringsrådgiver Kristin Siksjø på tlf.nr. 416 93 847 for å avtale tidspunkt for en samtale om ditt prosjekt eller idé.

  Velkommen!

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.