Innovasjonsdager - Koppang

/globalassets/kontorer-i-norge/innlandet/hedmark/hamar/innovasjonsdag---gettyimages-nettside.jpg?width=1168
Foto: Getty Images

Informasjon

Koppang Stor-Elvdal hotell Kontakt: Sør-Østerdal næringshage Ingen deltakeravgift 27.02.2019 18.00.00 27.02.2019 21.00.00 Europe/Oslo Innovasjonsdager - Koppang Stor-Elvdal hotell Sør-Østerdal næringshage ole@sonh.no Legg til i kalender

Innovasjonsdager 27. og 28. februar for reiselivet i Stor-Elvdal.
Nettverk – samarbeid og læring på tvers av bedrifter.

Stor-Elvdal kommune, Sør-Østerdal næringshage og Innovasjon Norge inviterer regionens bedrifter til informasjonsmøte hvor hovedfokuset blir på samarbeid, og hvordan en sammen kan oppnå større resultater enn at man arbeider hver for seg.

Vi ønsker et bredt spekter av bedrifter velkommen for å se på hvilke felles interesser og gjensidig goder man kan høste av et tettere samarbeid. Ved å gå sammen ønsker vi å legge til rette for økt besøk i vår region.

Vi vil gjerne høre gode ideer fra alle som deltar på hvordan man kan arbeide sammen for et felles mål!

Program 27. Februar kl. 18:00-21:00:

-  Stor-Elvdal kommune forteller om de hoved satsningsområdene de har hatt i 2018, og de områdene de satser videre på i 2019.
-  Innovasjon Norge skal snakke om sine støtteordninger, og da spesielt på ordningen de har rundt bedriftsnettverk.
-  Sør-Østerdal Næringshage vil også fortelle om hvordan de kan støtte både gründere og det etablerte næringslivet, og hvordan de legger til rette for samarbeid.

 

Program 28. Februar kl. 09:00-12:00

Denne dagen vil det være mulighet for å avtale 1 til 1 samtaler mellom bedrift/gründer og arrangørene om hvilke muligheter vi ser for å kunne bidra med å løfte din bedrift eller idé..Påmelding for 1 til 1 samtale den 28. februar er nødvendig, send mail til:
ole@sonh.no

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.