• EN
 • Logg inn
 • Sats internasjonalt - Reiseliv

  Informasjon

  Tynset Aumliveien 4C Påmeldingsfrist: 2019-11-25 12.00 Ingen deltakeravgift 28.11.2019 08.30.00 28.11.2019 11.30.00 Europe/Oslo Sats internasjonalt - Reiseliv Aumliveien 4C Kristin Siksjø Legg til i kalender

  Torsdag 28. november ønsker vi velkommen til et frokostarrangement i Kompetansesenteret på Tynset med fokus på internasjonalisering for regionens reiselivsbedrifter.

  Målgruppen er reiselivsbedrifter som er i startfasen av å satse internasjonalt eller som aldri har forsøkt seg internasjonalt, men som er i "tenkeboksen".

  Vi åpner klokken 8.30 med enkelt bevertning, og så starter seminaret klokken 09.00.

  Vår internasjonaliseringsrådgiver vil fokusere på følgende temaer:

  • Reiseliv i Norge - nøkkeltall og trender innen norsk reiseliv generelt og i Innlandet spesielt
  • Merkevaren Norge
  • Hvordan Innovasjon Norge kan bistå på veien til internasjonalisering
  • Kulturforståelse

  I etterkant av møtet vil det bli anledning for en kort samtale med vår internasjonalsieringsrådgiver Josien Bouwman eller finansieringsrådgiver Kristin Siksjø.

  Vi ber om at du melder din interesse til Kristin Siksjø per epost kristin.siksjo@innovasjonnorge.no

  Velkommen!

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.