• EN
 • Logg inn
 • Sats Internasjonalt - Reiseliv

  /globalassets/kontorer-i-norge/innlandet/hedmark/hamar/innovasjonsdag---gettyimages-nettside.jpg?width=1168
  Foto: Getty Images

  Informasjon

  Trysil Morensalen, Trysil bibliotek Påmeldingsfrist: 2019-11-18 16.00 Kontakt: Bjørn E. Olsen, Trysil kommune Ingen deltakeravgift 21.11.2019 08.00.00 21.11.2019 10.00.00 Europe/Oslo Sats Internasjonalt - Reiseliv Morensalen, Trysil bibliotek Bjørn E. Olsen, Trysil kommune beo@trysil-kommune.no Legg til i kalender

  I samarbeid med Trysil kommune ønsker vi velkommen til innovasjonsdag i med fokus på internasjonalisering for regionens reiselivsbedrifter.

   

  Målgruppen er reiselivsbedrifter som er i startfasen av å satse internasjonalt eller som aldri har forsøkt seg internasjonalt, men som er i "tenkeboksen".

  Vi fokuserer på følgende temaer:

  • Reiseliv i Norge- nøkkeltall og trender innen norsk reiseliv generelt og i Innlandet spesielt
  • Merkevaren Norge
  • Hvordan Innovasjon Norge kan bistå på veien til internasjonalisering
  • Kulturforståelse

  I etterkant av møtet vil det bli anledning for en kort samtale med en vår internasjonalsieringsrådgiver Josien Bouwman eller finansieringsrådgiver Silje Aaen-Egenes. Ønske om dette angis ved påmelding til Trysil kommune ved Bjørn E. Olsen tlf. 995 07 090.

  Registrering og frokost fra kl. 07.30.

  Vel møtt!

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.