• EN
 • Logg inn
 • Sats internasjonalt - Reiseliv

  /globalassets/kontorer-i-norge/innlandet/hedmark/hamar/innovasjonsdag---gettyimages-nettside.jpg?width=1168
  Foto: Getty Images

  Informasjon

  Flisa Solør Næringshage Påmeldingsfrist: 2019-08-30 12.00 Kontakt: Josien Bouwman Ingen deltakeravgift 03.09.2019 10.00.00 03.09.2019 12.00.00 Europe/Oslo Sats internasjonalt - Reiseliv Solør Næringshage Josien Bouwman Josien.bouwman@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  I samarbeid med Solør Næringshage ønsker vi velkommen til innovasjonsdag i Flisa med fokus på internasjonalisering for regionens reiselivsbedrifter.

  Målgruppen er reiselivsbedrifter som er i startfasen av å satse internasjonalt eller som aldri har forsøkt seg internasjonalt, men som er i "tenkeboksen".

  Vi fokuserer på følgende temaer:

  • Reiseliv i Norge- nøkkeltall og trender innen norsk reiseliv generelt og i Innlandet spesielt
  • Merkevaren Norge
  • Hvordan Innovasjon Norge kan bistå på veien til internasjonalisering
  • Kulturforståelse

  I etterkant av møtet vil det bli anledning for en kort samtale med en vår internasjonalsieringsrådgiver.

  Påmelding
  Er du interessert i å møte Innovasjon Norge denne dagen så tar du kontakt med Anette Srand Sletmoen i Solør Næringshage
  på telefon 994 45 426 for å melde deg på.

  Gi noen opplysninger om deg/din bedrift og noen stikkord på hva du ønsker å diskutere, så setter hun opp en tid for samtale med oss.

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.