Bli med på landslaget for grønne løsninger

/globalassets/kontorer-i-norge/more-og-romsdal/the-explorer_gettyimages_edited_1360.jpg?width=1168

 

 

Foto: The Explorer

Informasjon

Ålesund NMK-bygget, Borgundveien 340, Campus Ålesund, møterom Marco Polo Kontakt: Sølve Fauskevåg Gratis 19.02.2019 11.30.00 19.02.2019 14.30.00 Europe/Oslo Bli med på landslaget for grønne løsninger NMK-bygget, Borgundveien 340, Campus Ålesund, møterom Marco Polo Sølve Fauskevåg sofau@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

The Explorer er Norges utstillingsvindu for grønne og bærekraftige løsninger, og er en tjeneste som skal koble utenlandske kunder med norske løverandører.

Det arrangeres informasjonsmøte om The Explorer i Ålesund. Hit kommer Helene Friis, leder for The Explorer i Innovasjon Norge, for å gå gjennom hva tjenesten er og hvordan din bedrift kan utnytte mulighetene den gir.

Program
11:30: Felles lunsj i ÅKP Blue Innovation Arena
12:00: Har din bedrift en plass på landslaget for grønne og bærekraftige
           løsninger?
           Merkevaren Norge – fordeler med å ha en nasjonal merkevare i
           ryggen
           The Explorer – hva er tjenesten og hvilke muligheter gir den for din
           bedrift
13:00: Kommunikasjonskurs: Gjør din bedrift attraktiv i et
           bærekraftsperspektiv

Bedriftcaser – hvem er allerede på The Explorer
Tips og triks til hvordan du gjør deg selv attraktiv på The Explorer
Det blir også satt av tid til spørsmål og veiledning for de som ønsker det. Besøk gjerne TheExplorer.no før samlingen, registrer bedriften din og begynn å lage en løsning.

En ekstra god grunn til å møte opp, er at The Explorer snart skal lanseres internasjonalt. Bedrifter som blir en del av The Explorer i disse dager, får dermed en flott mulighet til synlighet i markeder utenfor Norges grenser. Lanseringen skjer under GreenTech Festival i Berlin 23. – 25. mai.

Gratis registrering

Det er enkelt og gratis å registrere seg på The Explorer. Dere får redaksjonell oppfølging av The Explorer-teamet og en proff presentasjon av løsningen deres på The Explorer. Løsningene benytter Team Norway i markedsføring og i relevante forretningssammenhenger og arrangementer i inn- og utland. Dette bidrar til synlighet i nye markeder og potensielt økt salg for bedriften deres.

Hvem fra bedriften bør delta?
Daglig leder, salgsansvarlig, markeds- og/eller kommunikasjonsansvarlig.

MELD DEG PÅ – BEGRENSET ANTALL PLASSER! INGEN DELTAKERAVGIFT

Arrangør: ÅKP, Innovasjon Norge, GCE Blue Maritime, NCE Blue Legasea og Norwegian Rooms Cluster

 

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.