• EN
 • Logg inn
 • Innovasjonsdag - frokostseminar i Volda

  /globalassets/more-og-romsdal/innovasjonsdag.jpg?width=1168
  Foto: GettyImages

  Informasjon

  Volda Geiranger Bakeri, Industrigata 23 Påmeldingsfrist: 2019-08-27 12.00 Kontakt: Alfred Øverland 28.08.2019 08.00.00 28.08.2019 10.00.00 Europe/Oslo Innovasjonsdag - frokostseminar i Volda Geiranger Bakeri, Industrigata 23 Alfred Øverland alove@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Innovasjon Norge arrangerer innovasjonsdager rundt om i regionene. Her kan bedrifter og andre interesserte treffe oss i forbindelse med temadager eller for samtale med en av våre rådgivere om bedriftsrettede prosjekter.

  I samarbeid med Sunnmøre Kulturnæringshage AS kommer vi til Volda onsdag 28. august der vi inviterer deg til frokost, og vil snakke om hvorfor bærekrafts mål for selskapet ditt er viktig og hvordan kommunisere det til et internasjonalt marked. Denne dagen kan du også avtale et møte med en av Innovasjon Norges rådgivere, uavhengig av om du er gründer eller næringsdrivende.

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.