MRmat 2019 - fagdager lokalmat

/globalassets/kontorer-i-norge/more-og-romsdal/sirkel-1000x607.jpg?width=1168
Foto: Matnavet på Mære

Informasjon

Ålesund Quality Hotel Waterfront Kontakt: Gunn Bratberg 19.03.2019 08.00.00 20.03.2019 16.00.00 Europe/Oslo MRmat 2019 - fagdager lokalmat Quality Hotel Waterfront Gunn Bratberg gunbr@trondelagfylke.no Legg til i kalender

Velkommen til to dager med inspirasjon, fagpåfyll og nettverksbygging!

Årets tema
Merkevarebygging, kommunikasjon - og betydningen av nettverk og samarbeid. Det blir både plenumsforedrag, praktiske og teoretiske kurs.

MRmat 2019 setter fokus på SALG! Merkevarebygging og produktutvikling er sentrale tema for å lykkes med å nå ut med dine produkter. Det er ingenting som selger seg selv!

Vi har gleden av å ta imot dyktige og engasjerte kursholdere som vil gjøre sitt ytterste for å gjøre deg og din bedrift bedre i stand til å nå frem i det markedet som er rett for dere!

Fagdagene tilbyr en miks av fagforedrag og praktiske kurs. 

Se hele programmet

Tid: 19. - 20 mars 2019
Sted: Quality Hotel Waterfront, Ålesund

Regler for deltakelse på våre arrangementer: 

Innovasjon Norge vil være behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge har nulltoleranse mot diskriminering, trakassering og andre former for krenkende eller utilbørlig atferd. Dette gjelder også på våre arrangementer. Atferd i strid med disse grunnleggende prinsippene, vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsrettslig ansvar.