MRmat 2019 - fagdager lokalmat

/globalassets/kontorer-i-norge/more-og-romsdal/sirkel-1000x607.jpg?width=1168
Foto: Matnavet på Mære

Informasjon

Ålesund Quality Hotel Waterfront Kontakt: Gunn Bratberg 19.03.2019 08.00.00 20.03.2019 16.00.00 Europe/Oslo MRmat 2019 - fagdager lokalmat Quality Hotel Waterfront Gunn Bratberg gunbr@trondelagfylke.no Legg til i kalender

Velkommen til to dager med inspirasjon, fagpåfyll og nettverksbygging!

Årets tema
Merkevarebygging, kommunikasjon - og betydningen av nettverk og samarbeid. Det blir både plenumsforedrag, praktiske og teoretiske kurs.

MRmat 2019 setter fokus på SALG! Merkevarebygging og produktutvikling er sentrale tema for å lykkes med å nå ut med dine produkter. Det er ingenting som selger seg selv!

Vi har gleden av å ta imot dyktige og engasjerte kursholdere som vil gjøre sitt ytterste for å gjøre deg og din bedrift bedre i stand til å nå frem i det markedet som er rett for dere!

Fagdagene tilbyr en miks av fagforedrag og praktiske kurs. 

Se hele programmet

Tid: 19. - 20 mars 2019
Sted: Quality Hotel Waterfront, Ålesund

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.