Opplevelseskurset

/globalassets/kontorer-i-norge/more-og-romsdal/opplevelseskurset.jpg?width=1168
Foto: Høve Støtt AS

Informasjon

Molde Molde Fjordstuer, Julsundvegen 6 Påmeldingsfrist: 2019-02-21 00.00 Kontakt: Marit Giske-Nilsen Kr 1.500,- (overnatting og måltider kommer i tillegg) 06.02.2019 11.00.00 07.02.2019 14.00.00 Europe/Oslo Opplevelseskurset Molde Fjordstuer, Julsundvegen 6 Marit Giske-Nilsen magis@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Bedriftene som deltar på Opplevelseskurset.no lærer en ny og inspirerende måte å jobbe med innovasjon og produktutvikling på, der også prinsippene for et bærekraftig reiseliv er en del av utviklingsprosessene. Kurset inngår i Innovasjon Norges sitt kompetanseprogram for reiselivsnæringen.

Hva slags kurs er dette?
Opplevelseskurset har en praktisk tilnærming og et innovasjons- og næringsutviklingsperspektiv. Kurset er basert på de grunnleggende teoriene rundt opplevelsesøkonomi fra Pine & Gilmore, Opplevelsespyramiden fra LEO Finland, samt erfaringer fra kursholdere, deriblant Pål K Medhus som i 2016 ble hedret som 1 av 10 pionerer innen opplevelsesutvikling i Norge.

Kursene arrangeres fra lunsj til lunsj, og med en oppfølgingsdag. Kurset er en kombinasjon av forelesninger, øvelser, samt arbeid med egen bedrift. Kurset ledes av Pål K. Medhus. Les mer.

Onsdag 6. februar
11:00 Oppstart del 1
12:00 Lunsj
17:00 kursdag avsluttes
19:00 Felles middag

Torsdag 7. februar
08:30 Oppstart del 2
13:00 Lunsj
14:00 Kursdag avsluttes

Torsdag 21. februar
Oppfølgingsdag 09:00-15:00.

Pris pr person: kr 1500.
Dette er egenandel som dekker selve kurset, 2 lunsjer og 1 middag. Egenandelen dekker ikke overnatting, drikke til måltider og reise til/fra. Meld fra i påmeldingskjemaet om behov for overnatting. Egenandelen blir fakturert i etterkant av kurset.

Påmeldingsfrist: 29. januar (bindende påmelding).
Kurset er veldig populært, og vi anbefaler å melde seg på raskt, her blir det nok raskt fullt!

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.