• EN
 • Logg inn
 • Opplevelseskurset

  /globalassets/kontorer-i-norge/more-og-romsdal/opplevelseskurset.jpg?width=1168

  Informasjon

  Fosnavåg Thon Hotel Fosnavåg, Gerhard Voldnes Veg 7, 6090 Fosnavåg Kontakt: Oddhild Breivik Egenandel kr 1.500 ekskl. overnatting og reise 04.09.2019 11.00.00 05.09.2019 14.00.00 Europe/Oslo Opplevelseskurset Thon Hotel Fosnavåg, Gerhard Voldnes Veg 7, 6090 Fosnavåg Oddhild Breivik oddhild.breivik@visitalesund.com. Legg til i kalender

  Bedriftene som deltar på Opplevelseskurset.no lærer en ny og inspirerende måte å jobbe med innovasjon og produktutvikling på, der også prinsippene for et bærekraftig reiseliv er en del av utviklingsprosessene. Kurset inngår i Innovasjon Norges sitt kompetanseprogram for reiselivsnæringen.

  Kursene arrangeres fra lunsj til lunsj, og med en oppfølgingsdag. Kurset er en kombinasjon av forelesninger, øvelser, samt arbeid med egen bedrift. Kurset ledes av Pål K. Medhus. Les mer her www.opplevelseskurset.no/

  Hva slags kurs er dette?
  Opplevelseskurset har en praktisk tilnærming og et innovasjons- og næringsutviklingsperspektiv. Kurset er basert på de grunnleggende teoriene rundt opplevelsesøkonomi fra Pine & Gilmore, Opplevelsespyramiden fra LEO Finland, samt erfaringer fra kursholdere, deriblant Pål K Medhus som i 2016 ble hedret som 1 av 10 pionerer innen opplevelsesutvikling i Norge.

  Hvem passer kurset for?
  Ledere eller mellomledere i små og mellomstore reiselivsbedrifter.

  Foreløpig program
  Dag 1 (4. september 2019):
  11:00 Oppstart Opplevelseskurset, del 1.
  12:00 Lunsj
  17:00 Kursdag avsluttes.
  19:00 Middag

  Dag 2 (5. september 2019).
  08:30 Oppstart Opplevelseskurset, del 2.
  13:00 Lunsj
  14:00 Kursdag avsluttes.

  Alle deltagere får utlevert minnepinne med alt digitalt materiale tilgjengelig. www.opplevelseskurset.no og Opplevelseskurset.no på Facebook er også tilgjengelig for alle som deltar, med innlogging til verktøyene, chat-funksjon og lignende.Etter endt kursdag, har alle bedrifter mulighet til / og inkludert 1 times oppfølging med kursholder. Her kan de også benytte seg av andre kursholdere/inspiratorer om det er spesifikke behov og ønsker om dette. Vi legger opp til å booke dette inn i kalenderen FØR kursdeltagere forlater kurset.

  Dag 3 oppfølgingsdag (1. oktober 2019):

  09:00 Oppstart oppfølgingsdag, der vi gjennomgår spørsmål fra deltagere i plenum og har anledning til å jobbe med de utfordringer som har kommet siden sist.
  Kl 11:00 Lokale godsaker til alle
  Kl 13:00 Lunsj med lokal vri
  Kl 15:00 Godsaker ankommer
  Kl 16:00 Opplevelseskurset avsluttes.

  Pris pr person: kr 1500. Egenandelen dekker ikke overnatting, drikke til måltider og reise til/fra. Overnatting (sgl rom 995,- per rom inkl frokost) og reise kommer i tillegg og betales av hver enkelt deltaker.

  Kurset arrangeres i et samarbeid med Destinasjon Ålesund & Sunnmøre. Kontaktperson: Oddhild Breivik, oddhild.breivik@visitalesund.com.

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.