• EN
 • Logg inn
 • Workshop: Internasjonal markedsutvikling

  /contentassets/09c3441d0ae84781b8da1934ad8c077a/indonesia-gettyimages-nettside-1.jpg?width=1168
  Foto: GettyImages

  Informasjon

  Molde Innovasjon Norge, Julsundvegen 4 Påmeldingsfrist: 2020-05-24 23.59 Kontakt: Sunniva Hellandsvik Ødegård Seminaret er gratis 27.05.2020 09.00.00 27.05.2020 15.00.00 Europe/Oslo Workshop: Internasjonal markedsutvikling Innovasjon Norge, Julsundvegen 4 Sunniva Hellandsvik Ødegård sunniva.hellandsvik.odegard@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Er din bedrift klar for å vokse internasjonalt?

  Veien til internasjonal vekst handler om å forstå behovene og forutsetningene til dine nye og potensielle kunder, hva slags konkurrenter du må forholde deg til, og hva slags reguleringer og trender som gjelder i markedet. Det handler om å forstå handelsregler, forretningskultur og hvordan du håndterer risiko. Målet med denne workshopen er at din bedrift skal komme ett steg videre på veien mot internasjonal ekspansjon. ​

  Workshopen er gratis og består av to samlinger med veiledning på og mellom samlingene. ​

  Første samling: onsdag 27. mai, kl. 9:00-15:00

  Andre samling: onsdag 10. juni, kl. 9:00-15:00

  Du får:

  • Hjelp til å kartlegge faktorer som kan påvirke valg av marked og inngangsstrategi.
  • Hjelp til å videreutvikle din internasjonale forretningsmodell.
  • Informasjon om kritiske suksessfaktorer for å lykkes internasjonalt.
  • Hjelp til å legge en plan for veien videre mot markedsintroduksjon.​
  • Et innledende møte med et relevant Innovasjon Norge-kontor i utlandet.

  Målgruppe

  Bedrifter som planlegger internasjonal vekst i løpet av de neste 6-12 månedene. Det er en fordel om bedriften stiller med to personer, både for å sparre underveis i workshopene og for å planlegge det videre arbeidet med prosjektet. Deltakerne bør ha en sentral rolle i å bringe bedriften ut i verden.

  Usikker på om din bedrift er klar for internasjonal ekspansjon? Ta vår Eksporttest her

  Påmelding

  Meld deg på i skjemaet under. Merk at det er begrenset med plasser. Ved stor pågang vil etablerte bedrifter med omsetning og ressurser til å skalere internasjonalt bli prioritert.

  Passer ikke tidspunktet, eller er det lang reisevei for din bedrift? Det vil bli satt opp flere workshops i Ålesund, Molde og Kristiansund i løpet av året. Det er også mulig å sette opp en-til-en møter med vår internasjonaliseringsrådgiver. Ta kontakt, så finner vi en passende løsning for din bedrift. 

   

  Påmelding til Workshop: Internasjonal markedsutvikling Molde

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.