• EN
 • Logg inn
 • Frokostseminar med fokus på Amerika som marked

  /contentassets/8107b8a145ab4124ad14a3b5b34e06e8/jonathan-riley-vw8mubhyxcu-unsplash.jpg?width=1168
  Foto: jonathan riley on Unsplash

  Informasjon

  Bodø Innovasjon Norges kontor i Torvgata 2 Påmeldingsfrist: 2020-02-25 23.59 Kontakt: Kari Sirnes Gratis 27.02.2020 08.15.00 27.02.2020 09.30.00 Europe/Oslo Frokostseminar med fokus på Amerika som marked Innovasjon Norges kontor i Torvgata 2 Kari Sirnes kari.sirnes@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Vurderer eller søker din bedrift mot internasjonale markeder? Mulighetene ute i verden er store men det er også noen fallgruver. Vi har besøk av Hege Barnes fra vårt New York kontor som skal snakke om  kunnskapsrik skalering og vekst i verdens største markeder. Bli med på frokostseminar!

  Hvordan få til eksport til Amerika? Hva er de viktigste suksesskriteriene?

  Møtet tar for seg de aktivitetene, satsnings- og mulighetsområdene vi prioriterer i Nord Amerika, i tillegg til informasjon om Brasil og Sør Amerika.

  Her får du hjelp som øker sannsynligheten for å lykkes. Vi går gjennom markedsforhold, forretningskultur og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe din bedrift i deres internasjonale satsing.

  Hege er tilgjengelig etter frokostseminaret for noen 1-1 møter. Meld din interesse for dette ved påmeldingen.

  Seminaret er gratis.

   

  Velkommen!

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.