Innovasjonstalen 2019 i Mo i Rana

/globalassets/kontorer-i-norge/nordland/nordland/mo-i-rana-profilbilde-innovasjonstalen-2019.png?width=1168

Informasjon

Mo i Rana Campus Helgeland Påmeldingsfrist: 2019-06-13 23.00 Kontakt: Elin Rønning Gratis. Enkel servering 18.06.2019 08.00.00 18.06.2019 10.00.00 Europe/Oslo Innovasjonstalen 2019 i Mo i Rana Campus Helgeland Elin Rønning elin.ronning@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Hvorfor har Norge så mange små og mellomstore bedrifter, men bare noen få som vokser seg store?  Er norske investorer redde for å ta risiko og satse på noe som kan bli virkelig stort? Er vi fornøyd der vi er? Er vi for mette, for late eller for feige?

Innovasjonstalen 2019 handler om hvordan vi sammen kan skape en kultur for vekst.

 

Gründere har fått høy status, men vi mangler kulturen som gjør at flere satser og blir store. I 2017 ble det startet 62 000 nye selskaper her i landet.  Det skal vi være stolte av. Men bare en liten andel av dem vokser.

 

Monica Ahyee, direktør i Innovasjon Norge Nordland, holder innovasjonstalen. I tillegg kommer flere spennende foredragsholdere fra næringsliv og politikk.

 

Hold av dagen. Programmet kommer snart.

Vi åpner dørene kl. 08:00 for mingling og frokost. Seminaret starter kl. 08:30.

 

Velkommen!

 

 

Påmelding Innovasjonstalen 2019 i Mo i Rana

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.