• EN
 • Logg inn
 • Fra idé til marked Oslo

  /contentassets/be48baec9f0346cbb5ab84b0e3917682/ftim_nett.jpg?width=1168
  Foto: GettyImages

  Informasjon

  Oslo Akersgata 13, Oslo Påmeldingsfrist: 20.01.2020 16.00 Kontakt: Joachim Thorsen Arrangementet er gratis, kr 200 blir belastet ved ikke oppmøte 21.01.2020 09.00.00 21.01.2020 11.00.00 Europe/Oslo Fra idé til marked Oslo Akersgata 13, Oslo Joachim Thorsen joachim.thorsen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Hvordan gå fra ide til en lønnsom bedrift? Har din gründerbedrift vekstambisjoner? Representerer forretningsideen noe som er vesentlig nytt i det markedet du skal inn i? Dersom svaret er JA - da er vårt seminar «Fra ide til marked» noe for deg.

  Veien fra ide til marked starter med å la kundene avgjøre om ideen din er god. På samlingen vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien.

  Vi vil gå gjennom:

  – Forretningsmodellering – hvordan lage en lettfattelig skisse over forretningen din

  – Lean start-up – hvordan raskt teste og videreutvikle idéen din for å maksimere sjansen for å lykkes

  – Tilskudd til gründere– hvordan søke midler fra Innovasjon Norge til å teste og videreutvikle din idé

  På samlingen vil det være andre i samme situasjon du kan inspirere og lære fra.

  Dersom du ønsker å sette deg inn i innholdet for samlingen allerede nå kan du lese mer på nettsidene under.

  Forretningsmodellering

  Dette verktøyet kan brukes for å få et enkelt overblikk over noen sentrale element i forretningsideen. Verktøyet er enkelt å bruke, det er visuelt og lettfattelig, og vil hjelpe deg til å se muligheter for ulike forretningsmodeller som kan være aktuelle med utgangspunkt i den forretningsidéen du har. Forretningsmodellen gir svar på mange av de samme spørsmålene som Innovasjon Norge, banken, potensielle investorer og eventuelt andre offentlige støttespillere vil stille, når en presenterer ideen sin.

  Les mer om hvordan du kan lage en forretningsmodell.

  LEAN Start-up

  Når du jobbar med utvikling av nye produkt og oppstart av en bedrift, råder vi til at en legger opp til en utviklingsprosess hvor du kan teste idéen din på aktuelle brukere og samarbeidspartnere, før en gjør større investeringer, etter den såkalte Lean Start-Up metoden

  Det vil også være nyttig å få en oversikt over finansieringsbehovet, kostnadsomfanget og behov for ekstern kapital.

  Tilskudd til gründere

  Har du en forretningsidé som representerer noe vesentlig nytt i ditt marked? Det kan være på regionalt, nasjonalt eller internasjonalt nivå. Innovasjon Norge kan gi tilskudd til deg som gjør noe andre ikke har gjort før deg.

  Les mer om tilskudd til gründere.

   

   

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.