• EN
 • Logg inn
 • Go Global, Oslo: Hvordan lykkes med internasjonalisering?

  /contentassets/3c8ac9559c3149de81e98fe6d6af41c9/go-global---westend61---gettyimages-697569337-nettside.jpg?width=1168
  Foto: Andrew Tanglao

  Informasjon

  Online Online Kontakt: Maria Cathrine Lundstad Aulie Gratis 28.04.2020 08.30.00 28.04.2020 10.00.00 Europe/Oslo Go Global, Oslo: Hvordan lykkes med internasjonalisering? Online Maria Cathrine Lundstad Aulie maria.aulie@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Søker din bedrift mot internasjonale markeder? Vi er nå inne i en spesiell tid som skaper noen store utfordringer, men også noen muligheter. Det vil være svært viktig å sørge for at vi har et solid og levedyktig næringsliv i tiden som kommer - både nasjonalt og internasjonalt.

  På vårt Go Global-møte tar vi opp aktuelle teamer for internasjonalisering av din bedrift.

  Møtet tar for seg tiltak for å redusere risiko for bedrifter som vil ut i det internasjonale markedet. Her får du gode tips som øker sannsynligheten for å lykkes. Vi går gjennom markedsforhold, forretningskultur og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe din bedrift i deres internasjonale satsning. 

  Det vil også være mulig å melde interesse for korte 1:1-møter i etterkant av online-møtet. Bedrifter med konkrete internasjonaliseringsplaner prioriteres.

  Ta Eksporttesten vår dersom du er usikker på om du er klar for å satse internasjonalt.

  Program:

  08.30   Grip mulighetene - kan vi skape globale vinnere?
  08.45   Lean markedsutvikling - en raskere vei til internasjonal vekst
  09.40   Hvordan kan Innovasjon Norge hjelpe deg med internasjonal vekst?
  10.00   Slutt

  Felt merket med * er obligatoriske.

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.