• EN
 • Logg inn
 • Innovasjonsverksted - Oslo

  /contentassets/baa743ccce5b45b9bda43dd4d009b380/innovasjonsverksted-foto-toa-heftiba-nettside.jpg?width=1168
  Foto: Toa Heftiba

  Informasjon

  Oslo Akersgata 13 Kontakt: Joachim Thorsen Gratis 26.02.2020 09.30.00 26.02.2020 14.30.00 Europe/Oslo Innovasjonsverksted - Oslo Akersgata 13 Joachim Thorsen Joachim.Thorsen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Vi tilbyr innovasjonsverksted, der du og din bedrift får innsikt i praktiske hjelpemidler for å bli mer effektiv i innovasjonsarbeidet.

  Dialog med mulige kunder er sentralt i innovasjonsløpet, men hvordan skal man gå fram? Hvem skal man snakke med? Hva skal man spørre om? Hvilke hjelpemidler finnes for å få til en god prosess? Har man riktig kompetanse og ressurser til å gjennomføre et innovasjonsprosjekt? Har man kjennskap til metoder som finnes?

  Innovasjonsverksted er en god start for alle som har et innovasjonsprosjekt under planlegging. Kurset egner seg best for bedrifter som ikke er helt nyetablerte, men som har aktiviteter i markedet allerede. Tilbudet er gratis, og bedrifter som allerede har et kundeforhold til Innovasjon Norge vil bli prioritert ved stor pågang. 

  Hva gir kurset deg?

  • Kjennskap til nyttige verktøy for innovasjon og forretningsutvikling
  • Etablert dialog med mulige kunder
  • Større forståelse for kundenes behov og hvordan din bedrift best kan møte disse

  Innovasjonsverksted går over to samlinger, hver på fem timer. Selskaper som tilbys plass mottar informasjon om fasilitatorer og praktiske forhold i god tid før første samling. 

  Dette kurset er 26. februar og 18. mars.

  Det er plass til åtte bedrifter på hvert verksted. Vi ønsker at to personer fra hver bedrift deltar, om mulig, da det gir mer effektiv oppfølging etter gjennomført program. Det er viktig at påmeldte kandidater ikke trekker seg. Vi har et kanselleringsgebyr for deltagere som ikke dukker opp.

  Meld din interesse her:

  Har mottatt finansiering eller andre tjenester fra Innovasjon Norge?
  Planlegger dere et nytt utviklingsprosjekt?
  Jeg er innforstått med at jeg må betale kanselleringsgebyr på kr 500 dersom jeg får tildelt plass på dette verkstedet og likevel ikke kan delta

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.