• EN
 • Logg inn
 • AVLYST- Internasjonal markedsutvikling - workshop

  /contentassets/eeb490ca378f42929a6fef4fb50d3615/internasjonaliseringsworkshop-foto-kirill-zakharov-nettside.jpg?width=1168
  Foto: Kirill Zakharov

  Informasjon

  Borre Raveien 205, 3184 Påmeldingsfrist: 2020-03-31 12.00 Kontakt: Tommy Odinsen Gratis 01.04.2020 08.30.00 01.04.2020 15.30.00 Europe/Oslo AVLYST- Internasjonal markedsutvikling - workshop Raveien 205, 3184 Tommy Odinsen tommy.odinsen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Veien mot vekst i internasjonale markeder starter med gode forberedelser. Innovasjon Norge ønsker å hjelpe bedrifter litt på vei i denne prosessen ved å invitere utvalgte bedrifter til en internasjonaliseringsworkshop.

  Veien til internasjonal vekst handler om å forstå behovene og forutsetningene til dine nye kunder, hva slags konkurrenter du må forholde deg til, og hva slags reguleringer og trender som gjelder i markedet. Det handler om å forstå handelsregler og hvordan du håndterer risiko. Men mest av alt handler det om å finne ut om det vil lønne seg å satse, og hva som skal til for å lykkes.

  Målet med workshopen er at din bedrift kan begynne å kartlegge markedet og få en aksjonsplan for veien videre i prosjektet. Strukturen i workshopen er vekselsvis korte innlegg fra Innovasjon Norge og tid til oppgaver for din bedrift. I løpet av workshopen, og mellom øktene, vil vi koble inn eksperter fra Eksportsenteret og våre 34 kontorer i 29 land for å bistå deg.

  For hvem: For etablerte bedrifter som planlegger introduksjon i nye internasjonale markeder i tillegg til nye bedrifter som kan kategoriseres som "born global". Bedrifter med eksisterende salg/omsetning, samt nyetablerte bedrifter som er klar til å skalere internasjonalt, vil bli prioritert.
  Hva får du:
  Hjelp til å kartlegge faktorer som kan påvirke din forretningsmodell i nytt marked
  Forståelse av dine kritiske suksessfaktorer for å lykkes internasjonalt
  Internasjonaliseringsworkshop består av to deler:

  Første samling

  1.april kl 08:30-15:30

  Raveien 205, Forskningsparken, 3184 Borre

  Andre samling

  22.april kl 08:30-15:30

  Raveien 205, Forskningsparken, 3184 Borre

  Dette sier tidligere deltaker:
  «Vi fikk spesielt nytte av to ting. For det første fikk vi mye ut av å sette av to hele dager til å tenke igjennom hva vi faktisk ønsker å oppnå. Videre fikk vi gode verktøy for å systematisere tankene våre, både for fasen vi er i nå og etter hvert som satsningen går videre.»
  Pål Magnus, Partner Account Manager | mnemonic AS

  Uttalelser fra andre:
  "Ingen røl, effektiv tidsbruk"
  "Setter i gang mange nye tankeprosesser"
  "Bra å få kjennskap til nyttige verktøy"
  "Gode, relevante caser"
  "To the point"
  "Godt tilpasset selskapene som deltar"
  "Tydelig kompetente folk"
  "God kompetansespredning på IN-personalet"

   

   

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.