Internasjonal markedsutvikling - workshop

/contentassets/ba9142694320484c8d1f10052385a9ba/internasjonaliseringsworkshop-foto-kirill-zakharov-nettside.png?width=1168
Foto: Kirill Zakharov

Informasjon

Oslo Akersgata 13, Oslo Påmeldingsfrist: 2019-02-05 16.00 Kontakt: Maria Cathrine Lundstad Aulie Arrangementet er gratis 07.02.2019 08.30.00 06.03.2019 14.00.00 Europe/Oslo Internasjonal markedsutvikling - workshop Akersgata 13, Oslo Maria Cathrine Lundstad Aulie Maria.Aulie@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Veien mot vekst i internasjonale markeder starter med gode forberedelser. Innovasjon Norge ønsker å hjelpe bedrifter litt på vei i denne prosessen ved å invitere utvalgte bedrifter til en internasjonaliseringsworkshop. 

Veien til internasjonal vekst handler om å forstå behovene og forutsetningene til dine nye kunder, hva slags konkurrenter du må forholde deg til, og hva slags reguleringer og trender som gjelder i markedet. Det handler om å forstå handelsregler og hvordan du håndterer risiko. Men mest av alt handler det om å finne ut om det vil lønne seg å satse, og hva som skal til for å lykkes.

Målet med workshopen er at din bedrift kan begynne å kartlegge markedet og få en aksjonsplan for veien videre i prosjektet.  Strukturen i workshopen er vekselsvis korte innlegg fra Innovasjon Norge og tid til oppgaver for din bedrift. I løpet av workshopen, og mellom øktene, vil vi koble inn eksperter fra Eksportsenteret og våre 34 kontorer i 29 land for å bistå deg. 

For hvem: For etablerte bedrifter som planlegger introduksjon i nye internasjonale markeder i tillegg til nye bedrifter som kan kategoriseres som "born global". Bedrifter med eksisterende salg/omsetning, samt nyetablerte bedrifter som er klar til å skalere internasjonalt, vil bli prioritert.

Hva får du: 

  1. Hjelp til å kartlegge faktorer som kan påvirke din forretningsmodell i nytt marked 

  2. Forståelse av dine kritiske suksessfaktorer for å lykkes internasjonalt 

Internasjonaliseringsworkshop består av to deler:

Dag 1 - 7. februar 2019

Dag 2 - 6. mars 2019

Sted: Innovasjon Norge, Akersgata 13, Oslo

Dette sier tidligere deltaker:
«Vi fikk spesielt nytte av to ting. For det første fikk vi mye ut av å sette av to hele dager til å tenke igjennom hva vi faktisk ønsker å oppnå. Videre fikk vi gode verktøy for å systematisere tankene våre, både for fasen vi er i nå og etter hvert som satsningen går videre.» 
Pål Magnus, Partner Account Manager  |  mnemonic AS

Uttalelser fra andre:

  • "Ingen røl, effektiv tidsbruk"
  • "Setter i gang mange nye tankeprosesser"
  • "Bra å få kjennskap til nyttige verktøy"
  • "Gode, relevante caser"
  • "To the point"
  • "Godt tilpasset selskapene som deltar"
  • "Tydelig kompetente folk"
  • "God kompetansespredning på IN-personalet"

Aspit_Logo_80px.png   fácil_brandmark-04@2x.pngPilotech.png2transp-Johnsen-banner-2.png2Transp Fjong Background.pngulticycle-logo.png

Er du interessert i å motta informasjon om andre arrangementer i Innovasjon Norge? Klikk her

Regler for deltakelse på våre arrangementer: 

Innovasjon Norge vil være behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge har nulltoleranse mot diskriminering, trakassering og andre former for krenkende eller utilbørlig atferd. Dette gjelder også på våre arrangementer. Atferd i strid med disse grunnleggende prinsippene, vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsrettslig ansvar.