Internasjonal markedsutvikling - workshop

/contentassets/9c732a28548a44f8ba2617673d471539/internasjonaliseringsworkshop-foto-kirill-zakharov-nettside.png?width=1168
Foto: Kirill Zakharov

Informasjon

Oslo Akersgata 13, Oslo Påmeldingsfrist: 2019-09-17 11.00 Kontakt: Kjell Arne Nielsen Arrangementet er gratis 19.09.2019 08.30.00 19.09.2019 14.00.00 Europe/Oslo Internasjonal markedsutvikling - workshop Akersgata 13, Oslo Kjell Arne Nielsen Kjell.arne.nielsen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Veien mot vekst i internasjonale markeder starter med gode forberedelser. Innovasjon Norge ønsker å hjelpe bedrifter litt på vei i denne prosessen ved å invitere utvalgte bedrifter til en internasjonaliseringsworkshop. 

Veien til internasjonal vekst handler om å forstå behovene og forutsetningene til dine nye kunder, hva slags konkurrenter du må forholde deg til, og hva slags reguleringer og trender som gjelder i markedet. Det handler om å forstå handelsregler og hvordan du håndterer risiko. Men mest av alt handler det om å finne ut om det vil lønne seg å satse, og hva som skal til for å lykkes.

Målet med workshopen er at din bedrift kan begynne å kartlegge markedet og få en aksjonsplan for veien videre i prosjektet.  Strukturen i workshopen er vekselsvis korte innlegg fra Innovasjon Norge og tid til oppgaver for din bedrift. I løpet av workshopen, og mellom øktene, vil vi koble inn eksperter fra Eksportsenteret og våre 34 kontorer i 29 land for å bistå deg. 

For hvem: For etablerte bedrifter som planlegger introduksjon i nye internasjonale markeder i tillegg til nye bedrifter som kan kategoriseres som "born global". Bedrifter med eksisterende salg/omsetning, samt nyetablerte bedrifter som er klar til å skalere internasjonalt, vil bli prioritert.

Hva får du: 

  1. Hjelp til å kartlegge faktorer som kan påvirke din forretningsmodell i nytt marked 

  2. Forståelse av dine kritiske suksessfaktorer for å lykkes internasjonalt 

Internasjonaliseringsworkshop består av to deler:

Dag 1 - 19.september 2019

Dag 2 - 11.oktober 2019

Sted: Innovasjon Norge, Akersgata 13, Oslo

Dette sier tidligere deltaker:
«Vi fikk spesielt nytte av to ting. For det første fikk vi mye ut av å sette av to hele dager til å tenke igjennom hva vi faktisk ønsker å oppnå. Videre fikk vi gode verktøy for å systematisere tankene våre, både for fasen vi er i nå og etter hvert som satsningen går videre.» 
Pål Magnus, Partner Account Manager  |  mnemonic AS

Uttalelser fra andre:

  • "Ingen røl, effektiv tidsbruk"
  • "Setter i gang mange nye tankeprosesser"
  • "Bra å få kjennskap til nyttige verktøy"
  • "Gode, relevante caser"
  • "To the point"
  • "Godt tilpasset selskapene som deltar"
  • "Tydelig kompetente folk"
  • "God kompetansespredning på IN-personalet"

Aspit_Logo_80px.png   fácil_brandmark-04@2x.pngPilotech.png2transp-Johnsen-banner-2.png2Transp Fjong Background.pngulticycle-logo.png

Er du interessert i å motta informasjon om andre arrangementer i Innovasjon Norge? Klikk her

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.