• EN
 • Logg inn
 • Internasjonal markedsutvikling - workshop

  /contentassets/305051e238794366a03cb7b479eed132/internasjonaliseringsworkshop-foto-kirill-zakharov-nettside.png?width=1168
  Foto: Kirill Zakharov

  Informasjon

  Oslo Akersgata 13, Oslo Påmeldingsfrist: 2020-05-05 09.00 Kontakt: Eirik Henriksen Arrangementet er gratis 07.05.2020 08.30.00 07.05.2020 14.00.00 Europe/Oslo Internasjonal markedsutvikling - workshop Akersgata 13, Oslo Eirik Henriksen eirik.henriksen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Veien mot vekst i internasjonale markeder starter med gode forberedelser. Innovasjon Norge ønsker å hjelpe bedrifter litt på vei i denne prosessen ved å invitere utvalgte bedrifter til en internasjonaliseringsworkshop. 

  Veien til internasjonal vekst handler om å forstå behovene og forutsetningene til dine nye kunder, hva slags konkurrenter du må forholde deg til, og hva slags reguleringer og trender som gjelder i markedet. Det handler om å forstå handelsregler og hvordan du håndterer risiko. Men mest av alt handler det om å finne ut om det vil lønne seg å satse, og hva som skal til for å lykkes.

  Målet med workshopen er at din bedrift kan begynne å kartlegge markedet og få en aksjonsplan for veien videre i prosjektet.  Strukturen i workshopen er vekselsvis korte innlegg fra Innovasjon Norge og tid til oppgaver for din bedrift. I løpet av workshopen, og mellom øktene, vil vi koble inn eksperter fra Eksportsenteret og våre 34 kontorer i 29 land for å bistå deg. 

  For hvem: For etablerte bedrifter som planlegger introduksjon i nye internasjonale markeder i tillegg til nye bedrifter som kan kategoriseres som "born global". Bedrifter med eksisterende salg/omsetning, samt nyetablerte bedrifter som er klar til å skalere internasjonalt, vil bli prioritert.

  Hva får du: 

  1. Hjelp til å kartlegge faktorer som kan påvirke din forretningsmodell i nytt marked 

  2. Forståelse av dine kritiske suksessfaktorer for å lykkes internasjonalt 

  Internasjonaliseringsworkshop består av to deler:

  Dag 1 - 7.mai 2020

  Dag 2 - 4.juni 2020

  Sted: Innovasjon Norge, Akersgata 13, Oslo

  Dette sier tidligere deltaker:
  «Vi fikk spesielt nytte av to ting. For det første fikk vi mye ut av å sette av to hele dager til å tenke igjennom hva vi faktisk ønsker å oppnå. Videre fikk vi gode verktøy for å systematisere tankene våre, både for fasen vi er i nå og etter hvert som satsningen går videre.» 
  Pål Magnus, Partner Account Manager  |  mnemonic AS

  Uttalelser fra andre:

  • "Ingen røl, effektiv tidsbruk"
  • "Setter i gang mange nye tankeprosesser"
  • "Bra å få kjennskap til nyttige verktøy"
  • "Gode, relevante caser"
  • "To the point"
  • "Godt tilpasset selskapene som deltar"
  • "Tydelig kompetente folk"
  • "God kompetansespredning på IN-personalet"

  Aspit_Logo_80px.png   fácil_brandmark-04@2x.pngPilotech.png2transp-Johnsen-banner-2.png2Transp Fjong Background.pngulticycle-logo.png

   

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.