• EN
 • Logg inn
 • Primærhelsemarkedet i Danmark

  /globalassets/0-innovasjonnorge.no/verktoy-og-temasider/mulighetsomrader/helse-og-velferd/helse-foto-rawpixel-570905-unsplash-nettside.jpg?width=1168
  Foto: Unsplash

  Informasjon

  Oslo Forskningsparken, Gaustadalléen 21 Påmeldingsfrist: 2019-08-26 23.59 Kontakt: Maria Cathrine Lundstad Aulie Arrangementet er gratis 30.08.2019 09.00.00 30.08.2019 12.00.00 Europe/Oslo Primærhelsemarkedet i Danmark Forskningsparken, Gaustadalléen 21 Maria Cathrine Lundstad Aulie maria.aulie@innovasjonnorge. Legg til i kalender

  Er det danske helse- og velferdsmarkedet interessant for din bedrift? Trenger du innsikt i markedet og nytt nettverk for å kunne lykkes?

  Mange norske selskaper innen helse- og velferdsteknologi har Danmark som et prioritert marked for internasjonal vekst. Men få vet hvordan markedskreftene faktisk virker, samt har et begrenset nettverket.

  Innovasjon Norge samler derfor noen av de fremste norske og danske kompetansemiljøene, slik at norske selskaper med løsninger innen helse- og velferdsteknologi kan lære å lykkes i det danske markedet. 

  Det er satt av tid i slutten av programmet til korte 1-1-samtaler med alle de involverte aktørene. Vi håper dere benytter anledningen til å knytte relasjoner.

  Om du ikke har anledning til å være med fysisk i Forskningsparken kan du følge med på live streamingen på vår Facebookside. Opptaket finner du under Videoer i etterkant.

  Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Norway Health Tech og Norwegian Smart Care Cluster, og er en introduksjon til programmet Global Growth Danmark - et strukturert go-to-market program for bedrifter som vurderer å gå inn i det danske helsemarkedet.

   

  MELD DEG PÅ HER:

  Hvem ønsker du speed date med?

  Program

  09.00-09.30:
  Registering og mingling

  09.30-10.00:
  Market trends within welfare in Denmark, Market Specialist in Denmark

  10.00- 10.30:
  Norwegian Solutions fit for the Danish market, Marit Hagland, Norwegian Smart Care Cluster and Norway health tech

  10.30-10.45:
  How to do business in Denmark, Urmas Lepik Innovation Norway Denmark

  10.45-11.00:
  What have we learned about the Danish market, Nicolas Grund Kristensen, Alu Rehab AS

  11.00-11.15:
  Introduction to the eksportporgram: Global Growth Denmark primary care, Ragnhild Espeland Innovation Norway

  11.15-12.00:
  Speed dates with Innovation Norway, Norway Health tech, Norwegian smart care cluster and Welfare tech

  NSCC_Logo_RGB.jpg     NHT_NEGATIVE_300dpi-01.jpg

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.