50 + og ny start med egen bedrift?

/contentassets/db1be7a5473c4cc389679e42625fba97/1920x1080-sisu-del-ii-29-april.jpg?width=1168
Foto: SISU Business

Informasjon

Oslo Sentralen, Øvre Slottsgate 3 Kontakt: Joachim Thorsen Gratis 29.04.2019 12.00.00 29.04.2019 15.00.00 Europe/Oslo 50 + og ny start med egen bedrift? Gründerseminar Sentralen, Øvre Slottsgate 3 Joachim Thorsen joachim.thorsen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Vurderer du å starte din egen bedrift eller trenger litt hjelp med vekstfasen?

Velkommen til gratis seminar i regi av SISU Business og Innovasjon Norge. Å utnytte vår seniorkompetanse til entreprenørskap kan være gull for Norge.

Dette er en oppfølging til frokostseminaret «Sølv i håret, gull for Norge» 11. mars som ble arrangert av Senter for Seniorpolitikk, Innovasjon Norge og SISU Business. Det er ikke noe krav til at man deltok på den første samlingen. 

Ønsker du å
- vite hva Innovasjon Norge legger vekt på og hva de kan bidra med?
- få en analyse og kartlegging av deg og dine ressurser?
- teste bærekraften i dine idéer før du tar stor risiko?

PROGRAM

  • Hvorfor gruppen 50+ bør satse på entreprenørskap, Bård Stranheim, Innovasjon Norge
  • Fra idé til marked, Joachim Thorsen, Innovasjon Norge
  • Slik hjelper vi deg til å skape din nye senkarriere, Kristin Langnes, SISU Business. Du får høre om Senior med SISU! - et entreprenørskapsprogram for modne og erfarne mennesker.

MELD DEG PÅ HER

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.