• EN
 • Logg inn
 • Bootcamp Bærekraft

  /contentassets/73a1a19464034ac6a494ba64f49c6063/smidig-forretningsutvikling-gettyimages-764798543.jpg?width=1168
  Foto: Getty Images

  Informasjon

  Sandnes Sandnes Rådhus, Påmeldingsfrist: 29.11.2019 23.59 Kontakt: Gry Moen Al-Kasim Gratis 12.12.2019 08.30.00 13.12.2019 15.30.00 Europe/Oslo Bootcamp Bærekraft Sandnes Rådhus, Gry Moen Al-Kasim gralk@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Å finne lokale løsninger på globale utfordringer er en kunst. Nå har du faktisk sjansen til å få brynt deg på nettopp det. Vi inviterer deg nemlig til en bootcamp der vi bruker innovasjonsmetoder for å klekke ut gode ideer sammen. For Sandnes og Stavanger - og litt for verden.

  Hvor: Sandnes rådhus
  Når: 12. og 13. desember, kl. 08.30-15.30 begge dager (lunsj inkludert). Arrangementet er gratis.  

  Hvordan gjør vi det?
  Vi samler innbyggere, fagfolk, næringslivet, politikere, sosiale entreprenører, studenter og ildsjeler under mantraet «ulike barn leker best». Dette er nemlig en møteplass for samskaping.

  Hva skal vi gjøre?
  Dette lille kinderegget består av følgende oppdrag:

  1. Byromsutvikling: Aktivitet i Ruten-parken i Sandnes
  2. Havneutvikling: Hvordan kombinere vern mot framtidig havnivåstigning, fortsatt havnedrift og en attraktiv havnefront
  3. Åpen klasse (dette definerer du og de andre deltakerne)

  Hvem kan delta?
  Så mange som mulig, egentlig. Vi trenger pågangsmotet og tidsoptimismen til de sosiale entreprenørene, men også erfaringen til innovatører som har skapt tjenester og løsninger før. Vi trenger de utenkte tankene rundt samfunnsutvikling fra studenter, politikere, byråkrater, lærere, forskere og dagdrivere, men også  ferdighetene til datanerdene som ser spor i kaos.

  Hva får jeg igjen for det?
  Du deltar for å bli trent i innovasjonsmetoder, og for å få et annet perspektiv på byutvikling.
  Du trenes garantert i teamarbeid, kreativitet og tidspress, men når dagen gryr er det kanskje din løsning som kan gjøre en forskjell i ditt lokalsamfunn, enten det er i bygd eller by. Gode motiver alt sammen.

  Hva er en bootcamp, egentlig?
  En militær bootcamp er en komprimert og temmelig brutal seanse med en begrenset varighet. En samling der deltakerne starter på null, og der læringskurven er bratt og tøff. Litt sånn er det på vår bootcamp også – bare at vi har mye mindre brøling, og betydelig mer fokus på samspill, hygge og relasjonsbygging. Vi skal rett og slett prøve å løse noen «floker» sammen, og vi skal gjøre det gjennom samskaping. Fokuset under dagene vil være lokalt, men potensialet og løsningene kan forhåpentligvis brukes globalt.

  Hvem står bak bootcampen?
  KS, Innovasjon Norge, Ferd Sosiale Entreprenører, So Central, Samfunnssentralen, Stavanger kommune og Sandnes kommune

  Jeg har flere spørsmål. Hvem kan jeg stille dem til?
  Kontaktperson Therese Sivertsen, KS, therese.sivertsen@ks.no , tlf. 97 52 08 67

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.