• EN
 • Logg inn
 • Fra idé til marked

  /globalassets/kontorer-i-norge/rogaland/fra-ide-til-marked-foto-liam-simpson-nettside.png?width=1168
  Foto: Liam Simpson

  Informasjon

  Stavanger Richard Johnsensgate 12, Arkivenes Hus Påmeldingsfrist: 2019-12-03 23.59 Kontakt: Ida Jaarvik Hetland Gratis 05.12.2019 09.30.00 05.12.2019 11.30.00 Europe/Oslo Fra idé til marked Richard Johnsensgate 12, Arkivenes Hus Ida Jaarvik Hetland idhet@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Veien fra idé til marked starter med å la kundene avgjøre om idéen din er god. På samlingen vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle idéen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien.

  Presentasjonsrunde

  I begynnelsen av kurset vil vi ha en kort presentasjonsrunde der alle forteller litt om hvem de er, og hvorfor de er her. Dette er selvsagt frivillig, men vi oppfordrer alle til å dele ideen sin med mindre du jobber med noe som du tror kan patenteres. Det er ofte en større risiko å ikke fortelle folk om hva du driver med, enn å tie stille og risikere at ingen vet om dere.

  Smart oppstart

  Hvordan kan du jobbe smart med forretningsideen din slik at du er sikrere på at markedet vil ha det du tenker tilby? Dette vil være temaet i første del av kurset.

  Tilskudd til oppstart av bedrift

  Hvordan søker du om finansiering fra Innovasjon Norge for å teste ut og videreutvikle ideen din? Vi går gjennom krav, regler og gode råd. Du kan lese mer om dette her: om markedsavklaringstilskudd

  Nettverk og kompetanse

  Hør om andre tilbud fra Innovasjon Norge og lokale samarbeidspartnere.

  Påmelding til Fra Idé til marked 5. desember 2019

  Hvor fikk du høre om dette arrangementet?

  I videoen under er det en kort oppsummering av hva Innovasjon Norge kan gjøre for deg som gründer.

   

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.