• EN
 • Logg inn
 • Go Global - Norwegian Technology, Canadian Opportunities: Let’s Talk

   Royal Norwegian Embassy in Ottawa
  Royal Norwegian Embassy in Ottawa

  I en periode der store og dramatiske endringer påvirker mange av våre viktigste handelspartnere, har det blitt viktigere enn noen gang å finne de trygge og forutsigbare markedene. Canada har seilet opp som et marked norske bedrifter i enda større grad enn før interesserer seg for, og da spesielt innen havindustrier som inkluderer akvakultur, maritim industri, smarte løsninger for helsevesenet og fornying av energi-infrastruktur. I likhet med Norge jobber Canada konsekvent med å omstille sine olje- og gass næringer til nye og framtidsrettede industrier.

  Canada har flere fellestrekk med Norge som gjør det attraktivt for norske bedrifter å gjøre forretning her; stabile politiske fundament, rike naturressurser, relativt lignende kulturer og et pålitelig næringspolitisk rammeverk. Norge har også et godt omdømme i Canada, som gjerne ser mot Norge for å finne løsninger på sine utfordringer.

  Delta på seminaret for å lytte til hvordan erfarne rådgivere på det kanadiske markedet reflekterer over hvordan de hjelper norske bedrifter til å kapitalisere på dette mulighetsrommet, hvordan minimere risiko og hvordan vi kan maksimere norske forretningsmuligheter. 

  Møt også bedriften Zinus AS, representert av Geir Arne Bjørkelund, som jobber med å etablere seg på det kanadiske markedet og som deler tanker og erfaringer rundt dette arbeidet.

  Etter seminaret vil du kunne møte Innovasjon Norges rådgivere i Canada i 1:1 møter for å sparre på individuelle muligheter. Meld fra om dette i påmeldingen.

   

  Arrangementet holdes som en del av Nyskapingsuka 2020 i regi av Haugaland Vekst.

  Webinar

  Påmeldingsfrist: 29 okt 2020

  Kontakt: Erle Hauso

  Gratis