• EN
 • Logg inn
 • UTSATT: Workshop: Internasjonal markedsutvikling

  /contentassets/a58eb460cfd74757b211054db626b7bb/internasjonaliseringsworkshop-foto-kirill-zakharov-nettside-2.jpg?width=1168
  Foto: Kirill Zakharov

  Informasjon

  Stavanger Løkkeveien 111, 4007 Stavanger Påmeldingsfrist: 2020-03-17 16.00 Kontakt: Erle Hauso 31.03.2020 09.00.00 31.03.2020 16.00.00 Europe/Oslo UTSATT: Workshop: Internasjonal markedsutvikling Løkkeveien 111, 4007 Stavanger Erle Hauso Erle.Pugerud.Hauso@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Innovasjon Norge har besluttet å avlyse workshopen 31.03 og 28.4 i Stavanger. Dette er et forebyggende tiltak for å hindre ytterligere spredning av koronaviruset. Beslutningen er basert på et føre var-prinsipp i en situasjon der det råder mye usikkerhet rundt omfanget og konsekvensene av spredningen.

  Workshopen vil bli gjennomført på senere tidspunkt. Informasjon rundt nytt tidspunkt samt innspill til workshopen sendes ut når man har bedre oversikt over situasjonen.

  Er du klar for å satse internasjonalt?


  Veien til internasjonal vekst handler om å forstå behovene og forutsetningene til dine nye og potensielle kunder, hva slags konkurrenter du må forholde deg til, og hva slags reguleringer og trender som gjelder i markedet. Det handler om å forstå handelsregler, forretningskultur og hvordan du håndterer risiko. Men mest av alt handler det om å finne ut om det vil lønne seg å satse, og hva som skal til for å lykkes.

  Målet med workshopen er at din bedrift kan begynne å kartlegge markedet og få en aksjonsplan for veien videre i prosjektet. Strukturen i workshopen er vekselsvis korte innlegg fra Innovasjon Norge og tid til oppgaver for din bedrift. I løpet av workshopen vil vi koble inn eksperter fra Eksportsenteret og våre 34 kontorer i 29 land for å bistå deg. Innovasjon Norge veileder deg både under og mellom samlingene.

  Hva får du: 

  1. Hjelp til å kartlegge faktorer som kan påvirke din forretningsmodell i nytt marked 
  2. Forståelse av dine kritiske suksessfaktorer for å lykkes internasjonalt

  Tid:
  Workshopen består av to samlinger á 6,5 timer. 

  1. samling: tba.
  2. samling: tba.

  Det vil bli avholdt flere workshoper i løpet av året. Bedrifter som har meldt interesse kan bli kontaktet for å avklare hvilken workshop som passer best for den respektive bedrift.

  Sted:
  Denne workshopen holdes hos Innovasjon Norge i Smedvigkvartalet i Stavanger.

  Målgruppe:
  Målgruppe for workshopen er bedrifter som aktivt søker internasjonal vekst og markedsinngang i løpet av de neste seks til 12 månedene. Dette er;
  -Etablerte bedrifter som planlegger introduksjon i nye internasjonale markeder
  -Bedrifter som kan kategoriseres som "born global".

  Bedrifter med eksisterende salg/omsetning, samt nyetablerte bedrifter med som er klar til å skalere internasjonalt, vil bli prioritert.

  Det er sterkt anbefalt at bedriften stiller med to personer for å sparre underveis i workshopene, og for å fordele arbeid mellom samlingene. Deltakerne bør ha en sentral rolle i å bringe bedriften ut i verden.

  Påmelding og kvalifisering
  Meld din interesse via skjemaet nedenfor.

  Innovasjon Norge gjør en validering av bedriftene basert på stadiet bedriftene befinner seg.

  4-10 bedrifter vil bli valgt ut til å delta.

  Passer ikke planlagt tidspunkt og/eller sted?
  Fyll ut skjemaet og angi ønsket tidsrom og sted.

  Innovasjon Norge følger Folkehelseinstituttets råd om koronaviruset:  

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.