• EN
 • Logg inn
 • Workshop: Internasjonal markedsutvikling - Smart Care

  /contentassets/b4b200859eff494f9045a8d21089390e/helse-foto-rawpixel-570905-unsplash-nettside.jpg?width=1168
  Foto: Rawpixel

  Informasjon

  Stavanger Arkivenes Hus Påmeldingsfrist: 2020-01-17 23.59 Kontakt: Erle Hauso 24.01.2020 09.00.00 24.01.2020 15.30.00 Europe/Oslo Workshop: Internasjonal markedsutvikling - Smart Care Arkivenes Hus Erle Hauso erle.pugerud.hauso@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Er du klar for å satse internasjonalt?

  Veien til internasjonal vekst handler om å forstå behovene og forutsetningene til dine nye og potensielle kunder, hva slags konkurrenter du må forholde deg til, og hva slags reguleringer og trender som gjelder i markedet. Det handler om å forstå handelsregler, forretningskultur og hvordan du håndterer risiko. Men mest av alt handler det om å finne ut om det vil lønne seg å satse, og hva som skal til for å lykkes.

  Målet med workshopen er at din bedrift kan begynne å kartlegge markedet og få en aksjonsplan for veien videre i prosjektet. Strukturen i workshopen er vekselsvis korte innlegg fra Innovasjon Norge og tid til oppgaver for din bedrift. I løpet av workshopen vil vi koble inn eksperter fra Eksportsenteret og våre 34 kontorer i 29 land for å bistå deg. Innovasjon Norge veileder deg både under og mellom samlingene.

  Hva får du: 

  1. Hjelp til å kartlegge faktorer som kan påvirke din forretningsmodell i nytt marked 
  2. Forståelse av dine kritiske suksessfaktorer for å lykkes internasjonalt

  Tid:
  Workshopen består av to samlinger á 6,5 timer. 

  1. samling: Fredag 24. januar 2020
  2. samling: Tirsdag 4. februar 2020

  Denne workshopen er laget for Smart Care klyngen sine bedrifter. Innovasjon Norge har tilsvarende, ikke bransjespesifikke workshoper i løpet av året.

  Sted:
  Denne workshopen holdes på Arkivenes Hus på Ullandhaug i Stavanger.

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.