• EN
 • Logg inn
 • SkatteFUNN – Søk nå og skriv selv

  Drømmer du om å utvikle nye produkter eller tjenester? Har du idéer om hvordan din bedrift kan produsere på en smartere måte? SkatteFUNN støtter prosjekter der målet er ny kunnskap eller nye ferdigheter for å muliggjøre nye varer, tjenester eller produksjonsprosesser.

  Vi oppfordrer deg og din bedrift til å søke om SkatteFUNN-støtte allerede nå, hvis du har prosjektet ditt klart. Jo før du søker jo raskere får du svar. Og søknaden klarer du fint å skrive selv. På www.skattefunn.no finner du informasjon om hvordan du søker SkatteFUNN, hva du må legge vekt på og en oversikt over hvem du kan ta kontakt med for å spørre om råd.

  Stadig flere bedrifter finner SkatteFUNN-ordningen relevant som risikoavlaster i forbindelse med forsknings- og utviklingsarbeid i bedriften.

  I 2016 sendte 1159 bedrifter inn en prosjektsøknad for første gang, noe som er 43 prosent flere enn året før og over dobbelt så mange som i 2012, da vi hadde 557 nykommere. Dette er en god økning, og den viser at SkatteFUNN stimulerer til investeringer i FoU for innovasjon i bedriftene og næringslivet.

  Velkommen som søker!

  Søk SkatteFUNN