• EN
 • Logg inn
 • Internasjonal markedsutvikling

  /contentassets/d5cf3c9b3b3c45aca4afe5911cc31fb7/internasjonaliseringsworkshop-foto-kirill-zakharov-nettside.jpg?width=1168
  Foto: Kirill Zakharov

  Informasjon

  Trondheim Erling Skakkesgate 33 Påmeldingsfrist: 2020-01-27 09.00 Kontakt: Tom-Ivar Bern Gratis 05.02.2020 09.00.00 05.02.2020 16.00.00 Europe/Oslo Internasjonal markedsutvikling Erling Skakkesgate 33 Tom-Ivar Bern tom-ivar.bern@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Er du klar til å satse internasjonalt?

  Veien til internasjonal vekst handler om å forstå behovene og forutsetningene til dine nye og potensielle kunder, hva slags konkurrenter du må forholde deg til, og hva slags reguleringer og trender som gjelder i markedet. Det handler om å forstå handelsregler, forretningskultur og hvordan du håndterer risiko. Men mest av alt handler det om å finne ut om det vil lønne seg å satse, og hva som skal til for å lykkes.

  Målet med workshopen er at din bedrift kan begynne å kartlegge markedet og få en aksjonsplan for veien videre i prosjektet. Strukturen i workshopen er vekselsvis korte innlegg fra Innovasjon Norge og tid til oppgaver for din bedrift. I løpet av workshopen vil vi koble inn eksperter fra Eksportsenteret og våre 34 kontorer i 29 land for å bistå deg. Innovasjon Norge veileder deg både under og mellom samlingene.

  Hva får du: 

  1. Hjelp til å kartlegge faktorer som kan påvirke din forretningsmodell i nytt marked 
  2. Forståelse av dine kritiske suksessfaktorer for å lykkes internasjonalt

  Tid:
  Workshopen består av to samlinger. 

  1. samling: Onsdag 5. februar 2020
  2. samling: Onsdag 26. februar 2020

  Det kan bli avholdt flere workshoper i løpet av året. Bedrifter melder interesse kan bli kontaktet for å avklare hva slags workshop som passer best for den respektive bedrift.

  Sted:
  Denne workshopen holdes hos Innovasjon Norge i Trondheim. Senere workshops kan arrangeres andre sted i Trøndelag 

  Målgruppe:
  Målgruppe for workshopen er bedrifter som aktivt søker internasjonal vekst og markedsinngang i løpet av de neste seks til tolv månedene. Dette er;
  -Etablerte bedrifter som planlegger introduksjon i nye internasjonale markeder
  -Bedrifter som kan kategoriseres som "born global".

  Bedrifter med eksisterende salg/omsetning, samt nyetablerte bedrifter med som er klar til å skalere internasjonalt, vil bli prioritert.

  Det er sterkt anbefalt at bedriften stiller med to personer for å sparre underveis i workshopene, og for å fordele arbeid mellom samlingene. Deltakerne bør ha en sentral rolle i å bringe bedriften ut i verden.

  Påmelding og kvalifisering
  Meld din interesse via skjemaet nedenfor.

  Innovasjon Norge gjør en validering av bedriftene basert på stadiet bedriftene befinner seg.

  4-10 bedrifter vil bli valgt ut til å delta.

  Passer ikke planlagt tidspunkt og/eller sted?
  Fyll ut skjemaet og angi ønsket tidsrom og sted.

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.