Å oppleve en mester

/globalassets/kontorer-i-norge/trondelag/20190215-jason-rosewell-60014-unsplash.jpg?width=1168
Foto: Photo by Jason Rosewell on Unsplash

Informasjon

Trondheim Storsalen SpareBank1 SMN, Søndre gate 4 Påmeldingsfrist: 2019-03-11 12.00 Kontakt: Tom-Ivar Bern Gratis. 13.03.2019 13.30.00 13.03.2019 16.30.00 Europe/Oslo Å oppleve en mester Storsalen SpareBank1 SMN, Søndre gate 4 Tom-Ivar Bern tom-ivar.bern@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Innovasjon Norge, Cybernetica AS og SpareBank1 SMN samarbeider om å hente Nathan Gold til Trondheim.

Nathan Gold er leder av selskapet Demo Coach Inc. og har vært brukt av mange internasjonale selskaper og store foretak for å forbedre og spisse budskapet. 

Innovasjon Norge tror mange har mye å lære av å lytte til en mesters budskap og inviterer til en ettermidagsseanse utenom det vanlige.

Nanthan Gold er Chief Coach i The Demo Coach. Han kommer fra San Francisco Bay Area og reiser verden rundt med instruksjon og trening av mennekser for å forberede dem foran viktige presentasjoner og for å overvinne frykten for å holde offentlige innlegg. Han gjør det gjennom workshops, seminarer, nøkkelforedrag, e-lærings og i 1:1 treningsøkter.

Han har selv levert mange presentasjoner sammen med mange tusen timer 1:1 treningsøkter. Han har jobbet med store og små selskaper, inkludert GetAround.com, Glue Networks, Innovasjon Norge og IBM - med designe, lage manus og å levere overbevisende og minnerike presentasjoner og produktdemonstrasjoner, særlig for situasjonen hvor tabber ikke var en opsjon.

The Wall Street Journal oppnenvte ham til en "elevator pitch expert" etter at han hadde instruert de 5 ledende finalistene i Startup of the Year prisen, i WSJ's egne heiser i New York! Han er også pitch trener for mange akkeleratorer og inkubatorer kloden rundt, og er Industry Fellow ved UC Berkley, og er gjesteforeleser ved Wharton Entrepreneurship. Ytterligere bakgrunn kan en finne på www.democach.com

Møtet er for bedriftsledere og gründere som vet at de kan bli bedre på å presentere sine budskap overfor kunder, partnere og investorer.

Det er så mange bedriftsledere og gründere som vet at de kan bli bedre, så seansen har vært fulltegnet en stund. Nå har SpareBank1 SMN åpnet Storsalen for oss, så alle på venteliste har fått plass, og det er plasser igjen.

Velkommen

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.