• EN
 • Logg inn
 • Digital møtecup

   GettyImages
  GettyImages

  Har du et innovasjonsprosjekt som representerer noe vesentlig nytt i markedet? Har du planer om vekst for din bedrift?

  Vi ønsker å komme i kontakt med nye bedrifter, eller dere vi ikke har snakket med på en stund, som har gode prosjekter og utviklingsplaner. Vi inviterer inn til korte møter á 30 minutter for å diskutere ditt prosjekt. Tilbudet er for privat næringsliv i Trøndelag. Delta gjerne i møte sammen med næringskonsulent/rådgiver fra din kommune. 

  Når påmeldingsfristen er gått ut vil du motta en møteinvitasjon fra en av våre rådgivere til et møte á 30 minutter mellom kl. 09:00-11:00 den 30.oktober. Vi forsøker å få med rådgivere som har spesiell kompetanse innenfor din sektor/bransje.

   

  Innovasjon Norges viktigste kriterier for rådgivning og finansiering:

  • Innovasjonsgrad – forretningsidéen må være et nytt produkt eller tjeneste som ikke finnes i markedet fra før. Vi har ikke lov til å gi støtte til en bedrift dersom det allerede eksisterer en bedrift som selger det samme.
  • Vekstpotensial – bedriften må ha både vilje og potensial til å vokse, helst internasjonalt. Forretningsidéen må være skalerbar.
  • Gjennomføringsevne – teamet i bedriften må ha nødvendig kompetanse, tid og kapasitet til å utvikle forretningsidéen. I tillegg må bedriften ha tilgang til tilstrekkelig kapital for å dekke sin andel av kostnadene med utviklingsarbeidet.


  Noen virksomheter vi ikke kan prioritere er for eksempel: konsulentvirksomhet, tradisjonell handel og netthandel, transport, kafévirksomhet og alternative behandlinger. 

  For mer veiledning kan du snakke med Vekst- og gründersenteret vårt på telefon 22 00 25 00.

  Velkommen – meld deg på

  Trøndelag

  Online

  Påmeldingsfrist: 29 okt 2020

  Kontakt: Ingrid Moen

  Digital møtecup

  Ønsker du nyheter på e-post fra oss?