Vil du ha de siste nyhetene fra Innovasjon Norge?
 • EN
 • Logg inn
 • Webinar: Fra Idé til Marked

   GettyImages
  GettyImages

  Innovasjon Norge jobber for å få flere vekstbedrifter med nye forretningsideer i Norge. Velkommen til videoseminar som gir deg informasjon om våre tjenester for gründere, og tips til hvordan å lykkes.

  Hvordan gå fra idé til en lønnsom bedrift? Har din gründerbedrift vekstambisjoner? Representerer forretningsidéen noe som er vesentlig nytt i markedet? Dersom svaret er JA er vårt videoseminar «Fra idé til marked» noe for deg.

  Er du usikker på om du oppfyller våre krav til nyhetsverdi og vekstpotensial? Trenger du en å sparre med om din forretningsidé, og vil du vite hvilke andre tilbud som finnes for gründere i din region? Ta da kontakt med oss via dette kontaktskjemaet eller på telefon 22 00 25 00.

  PÅMELDING NEDERST PÅ SIDEN

  VIDEOSEMINAR DEL 1 & 2

  Smart oppstart og forretningsmodellering
  Hvordan kan du jobbe smart med forretningsidéen din slik at du er sikrere på at markedet vil ha det du ønsker å tilby? Du kan lese mer her om Lean Start-Up metoden og  om hvordan du kan lage en forretningsmodell.

  VIDEOSEMINAR DEL 3

  Hvordan vi kan hjelpe deg
  Innovasjon Norge tilbyr både nettverk, kompetanse og finansiering til gründere. Få informasjon om hvordan du søker finansiering og rådgiving fra oss for å teste ut og videreutvikle idéen din. Vi går gjennom krav, regler og gir gode råd. Les mer om etablerertilskudd.

  Spørsmålmøte / dialogmøte

  Snakk med oss
  De som tror prosjektet kvalifiserer for støtte fra Innovasjon Norge kan snakke med våre rådgiverne. Se våre kriterier for støtte, og oversikt over virksomheter som ikke kvalifiserer til støtte her.
   
  Hvordan funker det? 

  1) Innovasjon Norge Trøndelag har gjort opptak av seminaret som vi vil bruke som utgangspunkt for seminargjennomgangen. Når du melder deg på vil du få link til å se hele seminaret. Seminaret er delt inn i tre deler og du velger selv når du ser disse. Det er viktig at du ser gjennom alle delene før du deltar på spørsmålsmøte med oss. 

  2) 26. januar kl. 12:00 kjører vi et 30-minutters spørsmålsmøte hvor du kan stille spørsmål knyttet til seminarinnholdet, din ide og bedrift, og videre dialog med Innovasjon Norge. 
  Invitasjon til dette møtet kommer i egen mail som en kalenderinnkalling. 
   

  Ved påmelding vil vi at du gir en kort og konsis beskrivelse (to setninger) av din forretningsidé.

  Registrer deg under og beskriv din forretningsidé i kommentarfeltet.

  Nasjonalt

  Videomøte

  Påmeldingsfrist: 25 jan 2021

  Kontakt: Ingrid Moen

  Gratis

  Påmelding til Fra Ide til Marked