• EN
 • Logg inn
 • Go Global - fokus på Skottland og Canada

  /globalassets/kontorer-i-norge/trondelag/eilean-donan-castle.jpg?width=1168
  Foto: visitscotland.com

  Informasjon

  Trondheim Erling Skakkesgate 33 Påmeldingsfrist: 2019-11-25 12.00 Kontakt: Tom-Ivar Bern Gratis 26.11.2019 09.00.00 26.11.2019 12.00.00 Europe/Oslo Go Global - fokus på Skottland og Canada Erling Skakkesgate 33 Tom-Ivar Bern tom-ivar.bern@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Go Global gir deg inspirasjon til å se muligheter for vekst i internasjonale markeder, og senker barrierene for å satse.

  I dette informasjonsmøtet vil vi fokusere spesielt på mulighetene for norske bedrifter knyttet til akvakulturnæringen i henholdsvis Skottland og Canada.

  Vi vil presentere de første konklusjonene fra en markedsrapport for Skottland, og erfaringer fra bedrifter som arbeider for å bli en aktør på østkysten av Canada

  På møtet får du kunnskap om disse temaene:

  • Hvilke markedsmuligheter finnes for norsk næringsliv og hvor har norske bedrifter konkurransefortrinn?
  • Hva kan vi lære av norske bedrifter som har satset internasjonalt?
  • Hvordan redusere risiko og oppnå raskere markedsintroduksjon og vekst?
  • Hva kan Innovasjon Norge hjelpe deg med på veien?

   

  Meld deg på ved å fylle inn skjema

  Om produktet og tjenesten

  Om marked og internasjonalisering

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.