• EN
 • Logg inn
 • Webinar: Go Global - til Kina

  /contentassets/9cf15abab89a40c9a42734dc155ee679/go-global-gettyimages-nettside.jpg?width=1168
  Foto: Getty Image

  Informasjon

  Webinar Påmeldingsfrist: 2020-06-08 12.00 Kontakt: Tom-Ivar Bern Gratis 09.06.2020 09.00.00 09.06.2020 11.00.00 Europe/Oslo Webinar: Go Global - til Kina Webinar Tom-Ivar Bern tom-ivar.bern@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Go Global gir deg inspirasjon til å se muligheter for vekst i internasjonale markeder, og senker barrierene for å satse.

  Vi ser at verden er inne i en vanskelig periode, men ønsker at de relevante bedriftene er posisjonert til videre utvikling av markedene så snart mulighetene åpner seg igjen. Derfor fortsetter vi med slike informasjons- og motivasjonsmøter.

  Samtidig bruker vi anledningen til å teste nye arbeidsformer, og inviterer derfor til Webinar som alternativ til fysiske møter.

  Det blir litt eksperimentering, men vi ønsker sterkt å få det til.

  Vinter-OL i Beijing i Kina i 2022 åpner muligheter for norsk næringsliv og vil bli en positiv arena for norske bedrifter for representasjon, læring og salg. Kina har store ambisjoner om å bli en av verdens store vinteridrettsnasjoner, og 300 millioner kinesere skal få et forhold til vintersport. Vertslandet skal investere 1200 milliarder kroner innen vinteridrett de neste årene, og dette byr på store muligheter for næringslivet i Norge.

  Høyteknologilandet Norge med den norske vintersportskulturen og prestasjonene våre er gode eksportvarer. Norge kan by på tilbud gjennom hele verdikjeden, inkludert anlegg, utstyr, smarte byer, kompetanse, design og teknologi.

  Innovasjon Norge har nå initiert prosjektet ‘China2022’, en helhetlig og langsiktig eksportsatsing frem mot OL i Beijing for å posisjonere Norge og det norske næringslivet i Kina.

  Director International Affairs i Innovasjon Norge, Knut Sørlie (tidl. leder for vårt kontor i Kina), vil snakke om endringene og de mulighetene dette bringer med seg for norske bedrifter samt dele sine erfaringer fra norske bedrifter i det kinesiske markedet.

  Innovasjon Norges Director China 2022, Christian Hedløv Engh legger frem planer for satsingen mot OL i Beijing i 2022 og Innovasjon Norges prosjekter bedrifter kan delta på.

  På møtet drøfter vi disse temaene:

  • Hvilke markedsmuligheter finnes for norsk næringsliv og hvor har norske bedrifter konkurransefortrinn?
  • Hva kan vi lære av norske bedrifter som har satset internasjonalt?
  • Hvordan redusere risiko og oppnå raskere markedsintroduksjon og vekst?
  • Hva kan Innovasjon Norge hjelpe deg med på veien?
  • Innovasjon Norge sin eksportsatsning rundt vinter-OL i Beijing 2022

  Arrangementet er åpent og gratis for alle som ønsker å delta.

   

  Meld deg på ved å fylle inn skjema

  Om produktet og tjenesten

  Om marked og internasjonalisering

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.