Innovasjonstalen 2019

/globalassets/trondheim-2-profilbilde-innovasjonstalen-2019.png?width=1168
Foto: Innovasjon Norge

Informasjon

Trondheim DIGS, Krambugata 2 Påmeldingsfrist: 2019-05-28 10.00 Kontakt: Ingve Nordahl Løkken Gratis. Enkel servering 29.05.2019 09.30.00 29.05.2019 12.00.00 Europe/Oslo Innovasjonstalen 2019 DIGS, Krambugata 2 Ingve Nordahl Løkken Ingve.Nordahl.Lokken@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Hvorfor har Norge så mange små og mellomstore bedrifter, men bare noen få som vokser seg store? Hva skal til for å få norske investorer til å satse sterkere på å bygge store og internasjonalt orienterte selskaper?

Innovasjonstalen 2019 handler om hvordan vi sammen kan skape vekst i bedriftene – en kultur for vekst.

Gründere har fått høy status, men vi mangler kulturen som gjør at flere satser og blir store – i Norge, og i verden. I fjor fikk vi 62 000 nye selskaper her i landet. Men bare en liten andel av dem vokser.

Innovasjon Norge Trøndelag inviterer sammen med Tequity Cluster til årets Innovasjonstale for Trøndelag. Vi forklarer hva vi mener skal til for at flere små- og mellomstore bedrifter skal vokse og skape verdier. Du kan forvente deg tankevekkende innlegg, provoserende utsagn og paneldebatt.

Program:

  • Innovasjonstalen 2019 ved Vigdis Harsvik, direktør i Innovasjon Norge Trøndelag
  • Ragnar Torvik, professor i samfunnsøkonomi NTNU
  • Gunnar Nordseth, CEO Signicat AS
  • Marie Lauvås, Founder og CEO i Capeesh AS
  • Kort paneldebatt med konferansier Espen Gressetvold i Tequity Cluster

Velkommen!

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.