Opplevelseskurs - Røros

/globalassets/kontorer-i-norge/trondelag/img.jpeg?width=1168

 

Informasjon

Røros Påmeldingsfrist: 2019-03-15 00.00 Kontakt: Line R. Samuelsen, Trøndelag Reiseliv NOK 1.500 18.03.2019 11.00.00 19.03.2019 14.00.00 Europe/Oslo Opplevelseskurs - Røros Line R. Samuelsen, Trøndelag Reiseliv line@trondelag.com Legg til i kalender

Jobber du med opplevelser og gjester/kunder, det være seg innen reiseliv, opplevelser, transport, servering, lokalmat eller annet? Da bør du delta på Opplevelseskurset som Trøndelag Reiseliv og Innovasjon Norge arrangerer på destinasjonene i Trøndelag. 

På kurset ser vi på hvordan aktører kan benytte seg av fysiske omgivelser, samhandling og kultur i utviklingen av en opplevelse og på hvordan menneskene (produsentene) kan være i ulike roller og hvilke historier som skal formidles. Deltakerne blir introdusert for en sammensatt verktøykasse, og det er mye morsomt og lærerikt arbeid som venter kursdeltagerne.

Opplevelseskurset har en praktisk tilnærming og et innovasjons- og næringsutviklingsperspektiv, og baserer seg på de grunnleggende teoriene rundt opplevelsesøkonomi.

Meld deg på her

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.