• EN
 • Logg inn
 • Opplevelseskurs - Tydal

  /globalassets/kontorer-i-norge/trondelag/img.jpeg?width=1168

   

  Informasjon

  Tydal Væktarstua Hotell, Stugudal Påmeldingsfrist: 2019-10-01 00.00 Kontakt: Mari Evjen, Tydal kommune 1000 kr for første deltaker/ bedrift, 500 kr for andre deltaker 04.11.2019 11.00.00 05.11.2019 14.00.00 Europe/Oslo Opplevelseskurs - Tydal Væktarstua Hotell, Stugudal Mari Evjen, Tydal kommune Mari.Evjen@tydal.kommune.no Legg til i kalender

  Jobber du med opplevelser og gjester/kunder, det være seg innen reiseliv, opplevelser, transport, servering, lokalmat eller annet? Da bør du delta på Opplevelseskurset som Tydal kommune, Trøndelag Reiseliv og Innovasjon Norge har satt opp.

  Opplevelseskurset har en praktisk tilnærming og et innovasjons- og næringsutviklingsperspektiv. Kurset er basert på de grunnleggende teoriene rundt opplevelsesøkonomi fra Pine & Gilmore, Opplevelsespyramiden fra LEO Finland, samt erfaringer fra kursholdere, deriblant Pål K Medhus som i 2016 ble hedret som 1 av 10 pionerer innen opplevelsesutvikling i Norge.

  Bedriftene som deltar på kurset lærer en ny og inspirerende måte å jobbe med innovasjon og produktutvikling på, der også prinsippene for et bærekraftig reiseliv er en del av utviklingsprosessene. Kursene arrangeres fra lunsj til lunsj, og er en kombinasjon av forelesninger, øvelser, samt arbeid med egen bedrift. Hvert kurs ledes av to eksperter som er håndplukket til hvert enkelt kurs.

  Kurset gir;
  - En grunnleggende innføring i opplevelsesøkonomien, og tips & triks til utviklingsarbeid
  - En grunnleggende innføring i bærekraftig reiselivsutvikling. Hvorfor of hvordan?
  - Hvilke drivkrefter påvirker etterspørselen etter opplevelser? Vi jobber med PERSONAS.
  - Mange praktiske verktøy for å utvikle helhetlige, meningsfylte og bærekraftige opplevelser i egen bedrift.

  MERK;
  Kursdatoer er 04-05 november 2019, og 6 januar 2020.

  Det er Tydal kommune som tilbyr dette kurset, med støtte fra Innovasjon Norge, og i samarbeid med Tydal næringsforening og Høve Støtt AS.

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.