• EN
 • Logg inn
 • Webinar: Eksport starter i Trøndelag

   GettyImages
  GettyImages

  Er du klar for å ta bedriften internasjonalt? Vi forklarer hvordan du best kan planlegge for internasjonal satsing og eksport.

  Innovasjon Norge Trøndelag tilbyr rådgivning, nettverk og kompetanse til trønderske bedrifter med internasjonale ambisjoner. Sammen med våre kollegaer i viktige internasjonale markeder skal vi hjelpe bedriften til å oppnå raskere vekst med lavere risiko.

  Det satses sterkere på eksport, og våre tilbud og tjenester vil antagelig endre seg, men vi vil ta en tidlig titt på de nye kompetanseverktøyene som er under utvikling.

  Våre erfaringsbaserte verktøy som vi har utviklet sammen med næringslivet:

  * Go Global er en kort introduksjon til verktøyene vi anbefaler, og vil også inneholde et kort blikk på et aktuelt marked. Go Global kan oppleves live eller via opptak.

  * Workshop Internasjonal Markedsutvikling er spesielt rettet mot bedrifter som er klar for internasjonal ekspansjon. Workshopen baserer seg på et antall interaktive webinarer, og det forventes at bedriftene arbeider med temaet mellom webinarene.

  * Global Growth er et dypdykk i en sektor i et utenlands marked, og er egnet for bedrifter med spesifikke produkter og tjenester som har valgt et marked de ønsker å bli introdusert til. Vi trekker på erfaring fra utekontoret i dette markedet og setter sammen temaene for webinarene og samlinger i markedet basert på innspill og dialog med bedriftene som deltar. Også her forutsettes det mye arbeid fra bedriftens interne team mellom webinarer og samlinger i markedet.

   

  Innleder er internasjonaliseringsrådgiver Tom-Ivar Bern. Vi setter av 10 minutter til spørsmål og svar mot slutten av møtet.

  Det blir gjort opptak av webinaret.

  En oversikt over de tilbudene Innovasjon Norge har nå finner dere her

  Trøndelag

  Online

  Påmeldingsfrist: 23 nov 2020

  Kontakt: Ingrid Moen

  Ønsker du nyheter på e-post fra oss?