• EN
 • Logg inn
 • Digital eksportlunsj - Hvordan lykkes med forretninger i Kina

   GettyImages
  GettyImages

  Er du nysgjerrig på markeder utenfor Norge og ønsker en rask introduksjon til hvilke muligheter og utfordringer det er for norske selskaper som ønsker å satse i Kina?

  Kina er verdens nest største økonomi og vår viktigste handelspartner i Asia. Med 1,4 milliarder innbyggere og rask teknologisk utvikling gir det mangfoldige eksportmuligheter for norske bedrifter.


  Bli med på vår digitale eksportlunsj hvor leder for Innovasjon Norges kontor i Kina, Rolf Petter Almklov, deler sin erfaring og innsikt i det kinesiske markedet.
  Det vil også være mulighet for å stille spørsmål direkte til Rolf som har over 25 års erfaring med å bistå norske bedrifter i utlandet. Han har tidligere ledet Innovasjon Norges kontorer i Japan, Italia og Tyrkia. Rolf har også vært regiondirektør med ansvar for Russland, Tyrkia, Baltikum og Sentral-Europa.

  Tid:

  Sted:Online

  Kontakt:Sandra Elise Vespestad

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.