• EN
 • Logg inn
 • Digital eksportlunsj med Innovasjon Norge - Hvordan lykkes med forretninger i India

  Er du nysgjerrig på markeder utenfor Norge og ønsker en rask introduksjon til hvilke muligheter og utfordringer det er for norske selskaper som ønsker å satse i India?

  India er med sine 1,3 milliarder innbyggere verdens nest mest folkerike land og en av verdens raskest voksende økonomier. Landet består av 29 stater og 7 unionsterritorier, og styringsdelingen mellom sentrale og regionale myndigheter er en stor utfordring for de fleste multinasjonale selskaper i India. Likevel går landet i riktig retning på Verdensbankens "Ease of Doing Business"-ranking, på grunn av nylige reformer, enklere tilgang til strøm og strømlinjeforming av byggetillatelser. Norske selskaper kan finne muligheter i India innenfor alle de viktigste norske sektorene.

  Bli med på vår digitale eksportlunsj hvor leder for Innovasjon Norges kontor i India, Cristian Rodrigo Valdes Carter deler sin erfaring og innsikt i det indiske markedet.

  Det vil også være mulighet for å stille spørsmål direkte til Cristian som har bred erfaring fra norsk næringsliv gjennom ulike lederroller og styreverv i både private og offentlige selskap.

  Tid:

  Kontakt:Sandra Elise Vespestad

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.